HOME > Wonen > Lofts @ Anton en Gerard

Loft @ Anton en Gerard

In de gebouwen Anton en Gerard hebben we 276 loftwoningen opgeleverd. Dat zijn huurwoningen met een ruimtelijke, open en industriële uitstraling. De bewoners kunnen de lofts naar eigen smaak en inzicht indelen, dankzij een compacte en mobiele unit waarin de keuken en de badkamer zijn vormgegeven.

De loftwoningen hebben de prachtige, hoge plafonds (4,5 meter) zoals die oorspronkelijke al in de fabrieken zaten. Dat geeft de woningen een rauw, industrieel karakter. De enorme raampartijen zorgen voor geweldig licht én uitzicht.

Anton & Gerard
De twee witte reuzen aan de Hoge Rug zijn ingrijpend gerenoveerd, met veel aandacht voor comfort. Alle lofts hebben bijvoorbeeld vloerverwarming en –koeling dat werkt met een duurzaam WKO-systeem. Het ontwerp voor Anton is door bureau DiederenDirrix gedaan. Zij brengen markante ovalen trappenhuizen aan in het gebouw, die ruimten, zichtlijnen en mensen met elkaar verbinden. Jo Coenen leverde voor Gerard een ontwerp dat via patio’s en vides verbindingen met buiten legt.

Beide gebouwen zijn toegankelijk vanaf De Driehoek én vanaf de Torenallee. De begane grond krijgt uitnodigende doorgangen die de twee gebieden met elkaar verbinden. Op beide gebouwen is het aangenaam verblijven in twee enorme tuinen die het gehele dak beslaan: ieder gebouw krijgt 1.500 vierkante meter tuin erbovenop!

Meer informatie
Alle 276 lofts zijn inmiddels verhuurd. Loft die vrijkomen worden verhuurd via www.wooniezie.nl