Resultaten
ma 09 okt 2023

Strijp-S kleurt groen tijdens Groene Wijk Week 2023!

Groener, duurzamer en vooral leefbaarder, dat moeten alle buurten en wijken in  Eindhoven worden. Heel belangrijk natuurlijk en daarom werken de vier Eindhovense corporaties en de gemeente Eindhoven samen in het Duurzaamheidspact. Samen komen zij tot mooie duurzame initiatieven.

Eén van deze initiatieven is de Groene Wijk Week. In september en oktober worden er allerlei activiteiten georganiseerd in maar liefst acht Eindhovense wijken. Op zondag 15 oktober komt de Groene Wijk Week naar Strijp-S! Daar richt de Groene Wijk Week zich op verbinden en vergroenen.

Wat staat er allemaal op het programma? We verklappen je alvast wat leuke dingen. Er is een Ssstrijp-S Tour: een tour over Strijp-S alleen voor Strijp-S bewoners. Ook kun je aanhaken bij de Open Space Strijp-S: een sessie gericht op verbinden en het tegengaan van eenzaamheid, gehost door Ineke Hurkmans van Jump Movement. Verder kun je met vrienden of buren het Escape Wijk Spel spelen. Maak ook nog eens kans op een waardebon van maar liefst € 150 van Vintage Vêtements. En we gaan de handen uit de mouwen steken in de voedseltuin van Strijp-S, de BlockAcker. Een half uurtje meehelpen met het winterklaar maken van de voedseltuin is al heel fijn, én je verdient er bloembollen mee om jouw balkon op te vrolijken!

Het volledige programma voor Strijp-S vind je op de website van De Groene Wijk Week.