Resultaten
wo 20 sep 2023

All day, every day: STR’EAT Bars&Kitchens in het Veemgebouw

Bij de vernieuwende horecaformule van STR’EAT kun je binnenkort terecht voor ontbijt, lunch, borrel én avondeten. Eind 2023 opent STR'EAT haar deuren op de begane grond van het Veemgebouw op Strijp-S. In deze nieuwe industriële huiskamer zijn tien unieke keukens en drie barren te vinden, elk met hun eigen aanbod.

They got you

STR’EAT vervult al je culinaire behoeften. Werken onder het genot van koffie, een snelle hap, uitgebreid borrelen of shared dining? Dit wordt jouw plek. Met zowel ruime binnen- als buitenzitplaatsen is STR'EAT de ideale plek om te genieten, ongeacht het weer. Niet alleen voor een hapje en drankje ben je hier aan het juiste adres, er staan ook gezellige events op de planning. Denk hierbij aan avonden met speciaalbier, culinaire evenementen, unieke proeverijen en live optredens.

Bars & Kitchens

Alle tien de keukens bij STR’EAT hebben hun eigen menu en specialiteiten. Negen keukens krijgen een vaste invulling en één keuken wordt ingericht met een seizoenspecial of thema. De tiende keuken biedt ook ruimte aan bekende chefs om hun talent te presenteren. Benieuwd hoe jouw eten wordt bereid? Neem dan plaats aan de bar bij één van de keukens en kijk mee! En niet onbelangrijk: bij STREATS vind je geen disposables maar alleen glas en servies.

Naast de tien keukens vind je bij STR’EAT drie bars: een centrale bar met onder andere koffie en fris, een wijnbar en een vintage cocktailbar.

Praktische info

STREAT is zeven dagen in de week open van 09:00 uur tot laat in de avond. Je hebt ook de optie om maaltijden af te halen of te laten bezorgen.

Jouw eigen keuken openen bij STR’EAT? Dat kan, want er zijn nog foodgroepen vrij! Mail voor een kennismaking en voor meer informatie naar info@streat.nu

Meer weten? Ga naar de website of volg STR'EAT op Instagram.