Resultaten
wo 17 apr 2024

Yes, STR’EAT bars & kitchens is open!

Na een paar succesvolle try-out weken is het eindelijk zover; ‘all day’ horecaconcept STR’EAT opent haar deuren voor het grote publiek. Vanaf woensdag 17 april kun je zeven dagen in de week, van de vroege ochtend tot de late uurtjes, terecht bij het gloednieuwe STR’EAT in het Veemgebouw.

Van Italiaanse pizza’s tot mezze uit Damascus

Tien restaurants streken er neer in het Veemgebouw op de begane grond. Geniet van de authentieke houtgestookte pizza’s van Basta Pizza, van eerlijk, vers en uitdagend gezond bij NADD (No After Dinner Dip), van de culinaire Aziatische heerlijkheden van Lotus by Jermaine en van alle andere restaurateurs natuurlijk. Een ware ‘melting pot’ aan smaken, geuren en eet-ervaringen. Keuze te over, en alles is mogelijk; ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Alle mensen van STR’EAT hebben er superveel zin in om op Strijp-S, in een iconisch gebouw, weer een gezellige ontmoetingsplek te creëren voor jong en oud, elke dag van de week vanaf 10:00 uur. Met binnen ruim 250 zitplaatsen en buiten op het zonnige terras ruim 200, is er altijd wel een leuk plekje te vinden.

 

Drie bars, jouw favoriete drankje zit er altijd bij

Bij al dat heerlijke eten hoort natuurlijk een lekker drankje. Waar je ook zin in hebt, het is allemaal te krijgen bij één van de drie bars.

  • The Wine Bar; een prachtige wijnbar waar de mooiste wijnen en bubbels bijna allemaal ook per glas verkrijgbaar zijn en waar je altijd goed geadviseerd wordt in je keuze.
  • Voor de heerlijkste (virgin) cocktails, gin tonics en ander mix-drankjes neem je plaats op één de comfortabele barkrukken van Bobby’s Bar. De vijfde vestiging van deze succesvolle cocktailketen alweer. En dat is niet zonder reden! Laat je verrassen door de professionele bartenders achter de bar.
  • Heerlijke speciaalbiertjes op fles en van de tap, alle warme en koude dranken en zalige huiswijzen bestel je aan de Central Bar.

Dus, wees welkom, neem je vrienden, familie en collega’s mee, Strijp-S is een superplek rijker!

Instagram