Resultaten
Loft wonen op Strijp-S

De gebouwen Anton en Gerard zijn de eerste twee witte gebouwen van de Hoge Rug op Strijp-S, vanaf de Beukenlaan gezien. Deze imposante rijksmonumenten - voormalige fabrieksgebouwen waar Philips uiteenlopende apparaten produceerde - zijn een nieuwe levensfase ingegaan.

Trudo transformeerde de gebouwen tot een zeer bijzondere plek om te bezoeken en te verblijven, te werken en te wonen. Eén ding is echter onaangetast gebleven: de karakteristieke industriële uitstraling, van binnen en van buiten.

Retail, Horeca en Leisure
De begane grond heeft een uitnodigende entree. Hier staan de functies centraal die publiek trekken en levendigheid met zich meebrengen. Om deze reden is kunstruimt MU hier gevestigd in 2014. De begane grond is ingevuld met concepten die in het verlengde van Strijp-S liggen en functies die voor een komen en gaan van mensen zorgen, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Er wordt 1.500 vierkante meter  kantoorruimte verhuurd en 3.000 vierkante meter commerciëleruimte voor retail, horeca en leisure gerealiseerd. Geïnteresseerd in commerciele ruimte op de begane grond? Vul dan het contact formulier in. 

Loft wonen
Op de overige verdiepingen zijn lofts gecreëerd. Woningen die bestaan uit één grote ruimte, door de bewoners naar eigen inzicht in te delen. Op het dak van beide gebouwen is een daktuin gerealiseerd met een riant uitzicht over de stad: een unieke buitenruimte voor de lofthuurders. Anton en Gerard zijn gefaseerd opgeleverd in het 1e kwartaal van 2013. Alle 276 lofts zijn inmiddels verhuurd. Lofts die vrijkomen worden verhuurd via www.wooniezie.nl.

Anton en Gerard zijn gefaseerd opgeleverd medio 2013.