Resultaten

Het MOOD restaurant op de begane grond van gebouw Gerard op Strijp-S levert toegankelijke topkwaliteit insmaakbeleving. MOOD is een initiatief van sterrenchef Wouter van Laarhoven en eigenaar van diverse horecazaken Eveline Wu.

Het restaurant wordt beschreven als spraakmakend stijlvol, sexy en super lekker. Ook de beloftes 'sterrenchef' en 'Eveline Wu' belooft veel goeds en wekt hoge verwachtingen. Bij binnenkomst valt de stijlvolle inrichting direct op. De zaak straalt exclusiviteit, kwaliteit uit en tegelijk hangt er een ongedwongen vertrouwde sfeer.

Open keuken, professionele bediening
Tijdens het eten is voldoende te zien in de zaak, de open keuken geeft een levendig beeld van een kwaliteitsrestaurant. Mensen die vanuit passie voor hun vak werken en trots zijn mooie producten te leveren. Ook de bediening is professioneel en trots om steeds weer te vertellen wat voor lekkers er geserveerd wordt.

Hoogstedelijke beleving in Strijpse sfeer
Als gast beleef je een avondje MOOD als hoogstedelijk, horeca van hoge kwaliteit zowel qua eten en drinken als beleving. De inrichting, het personeel en de manier waarop de zaak de prachtige industriële ruimte vult voegen echt iets toe aan Strijp-S en Eindhoven. En toch in een gemoedelijke, laagdrempelige sfeer.

Restaurant, bar, terras én takeaway
Het bedrijf is een combinatie van verschillende functies; restaurant, bar, terras én een takeaway. De bar serveert bijzondere cocktails en wijnen. De takeaway biedt fish & chips in een hip jasje. Wouter verteld dat op de eerste dag direct 30 kilo aardappels bij de takeaway verbruikt is, boven verwachting veel!

Kennismakingsmenu
Het kennismakingsmenu biedt 5 of 6 gangen met heerlijke ingrediënten op bijzondere wijze verwerkt. Op speciale wijze gepresenteerd en verrassend smaakvol. Ook de bijpassende wijnen zijn bijzonder, bovendien altijd met een goede toelichting die extra nieuwsgierig maakte naar de wijn-spijscombinatie.

Voor iedereen toegankelijk?!?
Na het eten was er ruimte kort met Wouter en Eveline te spreken over deze eerste openingsavond. "Er is nog erg veel misgelopen achter de schermen", aldus Wouter. Uiteraard zijn ze nog lang niet tevreden, een eerste avond geeft veel inzicht in verbeterpunten. Maar de belofte dat MOOD topkwaliteit eten toegankelijk maakt voor iedereen staat als een huis. Dat is voor zowel Wouter als Eveline echt belangrijk.