Resultaten

Bij Intelligentia ICE proef je niet zomaar de standaardsmaken, al bieden ze die wel aan voor de liefhebber. Je kunt je zintuigen prikkelen met bijzondere smaken Italiaans ijs, zoals bijvoorbeeld kaviaar met witte chocolade, of ijs met yoghurt en komijn erin. Bovendien wisselt de selectie voortdurend en kun je continu nieuwe smaken uitproberen.

De ijssalon heeft bovendien een mooie bar waaraan je 's avonds een heerlijk dessert kunt eten. Ook de nagerechten zijn zeker niet standaard en stimuleren je smaakpapillen! 

Intelligentia Ice zit in gebouw Anton, onder de Leidingstraat tegen het Veemgebouw aan. Buiten is een modern terras waar je lekker kunt chillen, binnen een mooie inrichting met het thema ‘rough luxury'. Eigenaar Björn Cocu is maître-sommelier geweest, studeerde aan dé ijsuniversiteit van Italië en is daarnaast een gecertificeerde koffie- theekenner. Uiteraard kun je bij Intelligentia dus ook terecht voor heerlijke koffie en thee.

In de winter blijft de zaak gewoon open, maar ligt het accent meer op chocolade, taarten en patisserie. 

Intelligentia Ice is open van woensdag tot en met zondag van 12 tot 23 uur. Als het lekker weer is (20+ graden), dan is de salon ook op maandag en dinsdag geopend.