Resultaten

Bagel and Juice biedt voor ieder wat wils: of dat nu een latte macchiato met een krantje is, of een uitgebreide zakenlunch of bagels take-away: they got it! In de piepkleine keuken bereiden ze de bagels en juices met dagverse producten a la minute. 

In 2013 hebben Bram Sanders en zus Kim Sanders samen hun tweede Bagel&Juice vestiging geopend aan de Torenallee op Strijp-S te Eindhoven. Bagel&Juice doet denken aan een gezellig, huiskamer café. De sfeer is vergelijkbaar zoals die van Central Perk uit de serie Friends, gevestigd in de wijk SOHO New York. Een plek waar je komt zoals je bent. Samen met vrienden, collega’s, alleen ofwel met een date. Bagel&Juice onderscheidt zich door de lekkerste bagels, knusse sfeer en goede muziek en is daarom toegankelijk voor een breed publiek. Bij Bagel&Juice voelt iedereen zich op zijn gemak al ben je gekleed in jogging of in pak. Bagel&Juice is gepassioneerd en gespecialiseerd in bagels. De bagels worden vers vanuit New York geimporteerd. Gemaakt door de beste en meest ambachtelijke bagel producent ter wereld. Naast bagels bestaat het Bagel&Juice assortiment uit huisgemaakte muffins, cakes, verse juices en worden de kwaliteitskoffie met aandacht gezet.

Bagel&Juice heeft een jong en dynamisch team. Zij streven ernaar de gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen zij 7 dagen per week met veel plezier en een warm hart voor de zaak.