Resultaten

PopEi is hét muziekcentrum voor Eindhoven en omgeving dat zich inzet voor bands en muzikanten die zich richten op popmuziek in de breedste zin van het woord.

PopEi richt zich van metal tot reggae en van rock tot dance. Dit doet PopEi door middel van het verhuren van repetitieruimtes, een divers programma in de concertzaal, de professionele opnamestudio, de afdelingen Custom & Repair en DTP, de samenwerking met educatieve partners en het muzikantencafé met uitgebreide lunchkaart. Iedereen kan bij PopEi terecht; van jong tot oud, van bands tot singer-songwriters en van beginnend tot gevorderd.

PopEi food & drinks
Breng ook eens een bezoek aan PopEi food & drinks, het gezellige eetcafé van PopEi. PopEi food & drinks heeft een uitgebreide kaart voor jong en oud met daarop keuze uit verschillende 'soulfood'-gerechten die geïnspireerd zijn op de zuidelijke staten van Noord-Amerika met Caribische en Afrikaanse invloeden. PopEi food & drinks is geschikt voor iedereen die van een gezellige, ongedwongen en artistieke huiskamersfeer houdt. Zo voelen ook veel muzikanten en studenten zich hier thuis. Regelmatig vinden er optredens plaats van artiesten in de vorm van live muziek of dj's. 

Een drankje drinken of een hapje eten kan tijdens de zomermaanden behalve in het gezellige café ook op het ruime terras! Geen tijd om uitgebreid te komen lunchen? Dan is de PopEi Afhaal Lunch service misschien iets voor jou.