Resultaten

POPEI is hét popcentrum voor Eindhoven en omgeving dat zich inzet voor bands en muzikanten die zich richten op popmuziek in de breedste zin van het woord. Dit doet POPEI met behulp van activiteiten en faciliteiten zoals repetitieruimtes, een concertzaal, eetcafé met podium en een opnamestudio.

Talentontwikkeling
De kernactiviteit is ‘talentontwikkeling’ en de missie is om met muziek en een sociaal maatschappelijk betrokken hart, mensen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Op jaarbasis organiseert POPEI ca. 200 activiteiten gericht op talentontwikkeling. Deze activiteiten variëren van bandoptredens en singer-songwriteravonden tot aan kinderworkshops en uitvoeringen van culturele/onderwijs organisaties. Daarin zoekt POPEI zoveel mogelijk de samenwerking met andere partijen. Jaarlijks biedt POPEI daarmee aan zo’n 2.500 mensen een podium om actief aan een muziekactiviteit deel te nemen.

Lekker eten en drinken
In het eetcafé van POPEI kun je lunchen, dineren, borrelen en feesten. Met de menukaart wil POPEI laten zien dat goed eten en drinken met nog meer passie en smaak kan, als je juist kiest voor pure ingrediënten. Het eetcafé is geschikt voor iedereen die van een gezellige, ongedwongen en artistieke huiskamersfeer houdt. Zo voelen ook veel muzikanten en studenten zich hier thuis. Regelmatig vinden er optredens plaats van artiesten. Een drankje drinken of een hapje eten kan tijdens de zomermaanden behalve in het gezellige café ook op het ruime terras!