Resultaten

In MU Hybrid Art House op Strijp-S draait het om kunst in de breedste zin van het woord. Samen met voornamelijk jonge makers en een breed, internationaal publiek gaat het er bij MU niet om wat kunst is, maar wat kunst kan zijn.

Exposities en events bij MU kunnen onvoorspelbaar zijn, speels, ontroerend, prikkelend en visionair, en nodigen uit om je actief te verhouden tot de werken en de wereld om je heen. Bij voorkeur produceren, presenteren en initiëren we nieuw werk dat we omringen met een prikkelend randprogramma waarin we graag de grenzen tussen disciplines overschrijden.

Daarbij staat kennismaking met, verdieping van en hands-on eigen ervaring met het maken van kunst voorop. Vertrekkend vanuit het nabije verleden en heden van de eigentijdse beeldende kunst richten we ons op de onvoorspelbare toekomst van morgen en overmorgen en de rol die hybride kunstenaars daarin willen én kunnen spelen. Daaraan paren we de innovatieve kracht van Eindhoven op het gebied van ontwerpen en technologie en een open, inclusieve experimenteerdrift. We zijn nieuwsgierig naar talent en dagen talenten uit nieuwsgierig te zijn.