Resultaten

Het Enversed Virtual Reality Experience Center is nu open op de 7e verdieping van het Veemgebouw in Eindhoven. Wij nodigen jou uit om hier nu samen met vrienden, familie of collega’s de wereld van Virtual Reality te ontdekken! Ga de strijd aan met je vrienden tijdens een potje virtueel paintballen, reis de wereld over met een druk op de knop of trotseer je angsten met een hoogtevrees ervaring. Voor ieder wat wils! 

In het Enversed VR Center heb je toegang tot een groot aanbod van VR games die je samen of tegen je vrienden, familie of collega’s kunt spelen. Werk samen in een hectische virtuele keuken onder tijdsdruk waar communicatie key is! Of daag elkaar uit in een wedstrijd boogschieten waar precisie en timing voorop staat. Een ding is zeker, bij onze virtual reality games zullen al je zintuigen en persoonlijke kwaliteiten uitgedaagd worden. Naast alle VR games staat plezier uiteraard bij ons ook voorop! Het VR gamen gebeurd daarom in een gemoedelijke setting waarbij jullie als team een of meerdere VR Rooms toegewezen krijgt. In deze kamer heb je alle vrijheid om de virtuele wereld te ontdekken, games te spelen en mee te kijken of te spelen met je collega’s, en dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.


Daarnaast kan je ook iets eten en drinken in het Enversed café of je bezoek nog verder aankleden met een van onze dinner- of workshop arrangementen. Zo maak je van je bedrijfsuitje niet alleen een bijzondere ervaring, maar ook een leerzame en smakelijke beleving!Boek je VR bezoek nu aan het Enversed VR center online via www.enversed.com of bel onze klantenservice voor meer informatie en mogelijke opties.