Resultaten
di 17 nov 2020

Wine & Nuts vijf jaar op Strijp-S: vaste klanten blijven langskomen

Wine & Nuts is inmiddels vijf jaar gevestigd op Strijp-S in het Veem en heeft een grote schare vaste klanten die wekelijks verse en gezonde noten komen kopen in de winkel. “Ik zeg altijd ‘never change a winning team’, we hebben al vijf jaar nagenoeg hetzelfde assortiment en prijzen”, aldus ondernemer Rens Verhoeven.

Hij merkt dat het koopgedrag tijdens deze Coronaperiode wel veranderd is. “Mensen kiezen ervoor om het thuis extra leuk te maken met lekker eten en drinken. Mijn klanten vinden een bezoek aan de winkel echt een uitje, even een nootje proeven en bijkletsen. En meteen een lekkere fles wijn en een heerlijke zak noten meenemen voor thuis”, vertelt Rens.

Beleving van de winkel

De winkel biedt ook de mogelijkheid om online te bestellen, dan worden de producten gratis thuisbezorgd. De klanten van Wine & Nuts zoeken vaak liever het persoonlijke advies over wat bij hun smaak of gelegenheid past, waardoor ze ook graag naar de winkel blijven komen. De kracht van de winkel is de beleving, de geur van de verse noten en het kunnen proeven. “Je merkt dat mensen meer besteden aan goede wijnen, zodat ze thuis kunnen genieten, weliswaar in klein gezelschap”, aldus Rens.

Rondje door de wereld

Mensen kunnen ‘een rondje door de hele wereld’ maken met de wijnen van Rens. In het assortiment zitten wijnen van Chili tot Marokko en alles daar tussenin. Wine & Nuts heeft huiswijnen voor een aantrekkelijke, lage prijs maar ook ‘pareltjes’, zoals Rens het noemt, die daar bovenuit komen qua kwaliteit en prijs. In feite is er voor ieder wat wils om een heerlijk genietmoment te beleven, thuis.

Philipsmix

De Philipsmix is een echte topper in het assortiment. De luxe mix is een ode aan de innovatieve familie Philips die zo bepalend voor de ontwikkeling van Eindhoven is geweest. In de mix zitten vier luxe en gezonde noten, Cashew, Amandel, Pecan en Macadamia. Ze zijn rauw, gebrand (licht gezouten) of droog geroosterd (zonder zout) te krijgen en worden enorm veel gekocht bij de winkel. Op die manier sluit het assortiment van de winkel ook aan bij de rijke historie van Strijp-S.

Specials

“Momenteel hebben we een nieuwe special in het assortiment, die erg goed is ontvangen door de klanten. Caramel Cocos-Kaneelamandelen is de spannende combinatie die echt heerlijk is”, vertelt Rens. Net als de licht verslavende Pinda & Cashew Honing-Zeezout die inmiddels al jaren een voltreffer is gebleken in het assortiment van Wine & Nuts.

Eindejaarscadeau’s

Rens ziet de vraag naar cadeaupakketten, bestaande uit een combinatie van wijn en noten toenemen richting het einde van het jaar. ”De combinatie van wijn en noten is altijd goed als cadeau aan het einde van het jaar. Een mooie manier om je waardering naar je collega’s, vrienden of familie te laten zien door ze een avondje te gunnen om te genieten van heerlijke wijnen en verse noten”. Rens kan cadeaupakketten maken op maat en kan altijd iets samenstellen dat past bij die persoon en het budget.