Resultaten
do 04 apr 2019

Wereldkampioenschap Longboarden in het Klokgebouw

Op zaterdag 20 en zondag 21 april vindt voor de zevende keer het wereldkampioenschap Longboarden (skate) “So… You Can Longboard Dance?” plaats in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. 

Longboarders zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Voor sommigen als het ideale vervoermiddel, anderen cruisen met een groep vrienden en longboarden omdat het er cool uit ziet. Het helpt bovendien om je surf skills te verbeteren en op een leuke manier wat extra beweging te krijgen.

De wereldtop is tijdens dit event aanwezig en strijdt om de wereldtitel van deze nog steeds sterk in populariteit groeiende sport. De wedstrijd bevat de onderdelen ‘Dance Competition’, ‘Women Dance Competition’, ‘Grom’ (voor deelnemers tot 15 jaar), ‘Best Trick’, ‘Best G-Trun’ en ‘Hippy Jump’. Behalve voor longboarders die willen genieten van de wedstrijd of zelf willen skaten is het event ook zeer geschikt voor bezoekers van alle achtergronden. De aangename sfeer, muziek en de mensen van alle leeftijden maken het tot een bijzonder evenement.

World Cup Longboard Dancing and Freestyle – 7e editie
20 april en 21 april 2019 - Klokgebouw Strijp-S Eindhoven
Meer informatie en registratie: www.sycld.nl