Resultaten
di 01 nov 2022

Volop evenementen in het Klokgebouw!

De komende periode worden er in het Klokgebouw op Strijp-S allerlei evenementen georganiseerd. Bruisend, enerverend en verrassend! Zo kunnen we de evenementen in de voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw het beste omschrijven.

Goed gevulde eventkalender

De maand november staat bij het Klokgebouw onder andere in het teken van live muziek. Er staan de komende periode mooie events op de kalender. Hieronder lichten we er een aantal uit.

SNAKEPIT

Op zaterdag 5 november wordt het Klokgebouw omgetoverd voor een Uptempo Hardcore festival. SNAKEPIT is een verbluffende samenwerking tussen twee evenement-zwaargewichten in de hardere stijlen. Marktleiders Art of Dance en b2s zetten als geen ander een furieus razende Uptempo Hardcore bijeenkomst neer! Dit een spektakel voor de hardste harten met genres als Uptempo, Dark, Terror and Frenchcore. Dit editie van 2022 is uitverkocht. Via de website kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je meer informatie ontvangt over het volgende event.
https://www.klokgebouw.nl/agenda/snakepit-2022

Revolution Calling

Op zaterdag 12 november keert Revolution Calling - Europa’s grootste indoor hardcore punk festival - met 18 bands uit binnen- en buitenland terug in het Klokgebouw Eindhoven. Reden te meer voor een feestje: de gastheren van No Turning Back vieren hun 25-jarig jubileum. Het belooft een mooi feest te worden. Meer informatie vind je hier: https://www.klokgebouw.nl/agenda/revolution-calling2022

Helldorado 

De derde editie van ’s lands coolste indoor rockfestival Helldorado vindt plaats op zaterdag 19 november. Op drie verschillende podia worden door 19 bands rock- en metalmuziek gespeeld. Het wordt een spetterend feest. Meer informatie vind je hier: https://www.klokgebouw.nl/agenda/helldorado-2022

Ben je benieuwd welke evenementen er allemaal georganiseerd worden? Check dan de volledige agenda op www.klokgebouw.nl/agenda.