Resultaten
vr 06 aug 2021

Verse gezonde wraps en smoothies in de Vershal

Ondernemer Dolores Wijtmans biedt sinds kort gezonde wraps en smoothies aan in de Vershal, bij de entree aan de kant van de Albert Heijn. “Ik gebruik uitsluitend verse ingrediënten voor de wraps en smoothies”, aldus Dolores.

D-wrap zal in eerste instantie een aantal maanden in de Vershal zitten om later uit te groeien naar een permanente locatie in een van de nieuwe gebouwen op Strijp-S.

Passie voor gezond eten

De aanleiding om deze eigen onderneming te starten was de passie voor gezond en lekker eten van Dolores zelf. Ze werkte al flink wat jaren in de keuken van diverse horecaondernemingen waar ze haar technieken en kennis goed heeft kunnen ontwikkelen. Thuis maakt ze al jaren heerlijke wraps en smoothies voor vrienden en familie die haar stimuleerden om dit ook professioneel te gaan doen. “Door de tips van vrienden en familie ben ik mijn eigen onderneming gestart. De wraps zijn heel populair in mijn omgeving en een ideale manier om gezond én lekker te kunnen combineren”, vertelt Dolores. 

Start op Strijp-S

Ze besloot dan ook contact te zoeken met Trudo om de mogelijkheden te onderzoeken voor een eigen onderneming op Strijp-S. “Ik kom zelf heel graag op Strijp-S en zag dat een concept voor gezonde wraps en smoothies nog ontbrak. Trudo geeft me nu de mogelijkheid om mijn concept te testen in de Vershal zodat ik later kan uitgroeien naar een permanente plek”, aldus Dolores. Ze is erg benieuwd naar de reacties van het publiek op Strijp-S en nodigt iedereen uit om de wraps en smoothies te komen proberen.

Meer informatie over D-wrap via Facebook: https://m.facebook.com/DwrapStrijpS/