Resultaten
vr 21 jan 2022

Verbinden door bewegen bij Beyond Studios

Sinds 1 november van dit jaar heeft Beyond Studios haar deuren geopend in Het Klokgebouw. Nadine Koster en Odile Wyers bieden twee concepten aan onder één dak, Beyond in Motion en Beyond Ballet. Ze willen meer mensen kennis laten maken met dansen en mensen in beweging brengen. Nadine en Odile brengen graag hun passie en liefde voor het vak over op anderen. Deze droom hadden ze al een aantal jaren. Het was alleen wachten op de juiste locatie. 

Zelfs in de lift voel je de historie

Nadine en Odile kozen bewust voor de mooie locatie in een jonge bruisende en innoverende omgeving. Strijp-S is nog steeds in ontwikkeling en de dames ontwikkelen graag mee. “Er zit zoveel charme in Het Klokgebouw. Zelfs als je in de lift staat, voel je de historie”, vertelt Odile. De locatie heeft twee danszalen met spiegels en was verder instapklaar. “Het was het wachten op het juiste moment waard”, aldus Nadine.

Twee concepten onder één dak

Het bijzondere aan Beyond Studios is dat het uit twee concepten bestaat. Het concept Beyond in Motion is een dansstudio waar je kennis kunt maken met diverse dansstijlen op verschillende niveaus voor jong en oud. Denk hierbij aan Moderne Dans, Afro Jazz en Jazz Funk. Het concept Beyond Ballet is een Barre studio. Er worden unieke sportlessen gegeven aan volwassenen waaronder: barre (mix van Ballet, Pilates en Yoga), Barre Flow, HIIT, en Booty Sculpt waar je werkt aan krachtopbouw, flexibiliteit en core stability met het doel om de sierlijke en lange spieren zoals een danseres te creëren zonder enige danservaring. Samen met Nadine en Odile werk je aan je persoonlijke doelstellingen. 

Persoonlijke aandacht staat voorop

Voor iedere doelgroep zijn er mogelijkheden bij Beyond Studios. Of je weer wil gaan sporten na je zwangerschap, wil werken aan je houding en spieren of een opstap wil maken naar een dansacademie. “Door onze ervaring en persoonlijke benadering kunnen we mensen goed begeleiden en naar een hoger niveau tillen”, vertelt Odile. “Je wordt niet opgeslokt in een grote dansschool, maar je voelt je bij ons echt persoonlijk gehoord”, vertelt Nadine.

Wat staat er nog op het programma?

In februari brengt Nadine met Beyond in Motion een bezoek aan de basisschool Strijp Dorp. Ze willen jonge kinderen kennis laten maken met verschillende dansstijlen. Op de planning staat namelijk ook het starten van lessen voor kinderen van drie tot vijf jaar. In het nieuwe jaar volgt ook nog een workshopdag. Tijdens deze dag kun je kennismaken met Nadine en Odile, de mogelijkheden ervaren en de sfeer proeven.

Heb je een kind dat wil kennismaken of zich verder wil ontwikkelen met dans? Of ben je zelf nieuwsgierig geworden naar een energieke barre workout of dansles voor volwassenen? Breng dan zeker een bezoek aan Beyond Studios! Op de website en social media kanalen vind je meer informatie over de verschillende lessen, openingstijden en meer.

Adres: Klokgebouw 212, 5617 AC Eindhoven
Website: www.beyondstudios.nl
Instagram: www.instagram.com/beyondstudios.ehv/ 
Facebook: www.facebook.com/beyondballetworkou