Resultaten
vr 11 jun 2021

Vanmoof opent servicepunt op Strijp-S

Fietsenmerk Vanmoof heeft sinds kort een vestiging in de Urban Shopper in gebouw Anton op Strijp-S. Op deze pop-uplocatie kunnen geïnteresseerde fietsers een proefrit maken op de elektrische Vanmoof fietsen.

Daarnaast is het een servicepunt voor bezitters van een fiets van het merk. “We leveren service dichtbij onze gebruikers, op deze mooie plek in Eindhoven”, vertelt Gabor Molnar, locatiemanager van Vanmoof in Eindhoven. Het fietsenmerk opent later dit jaar een permanente locatie aan de Philitelaan tegenover gebouw SX.

Slimme fiets

De fietsen van Vanmoof hebben een strak design en zijn met name populair bij mannen. Het merk startte met een gewone fiets die door een crowdfundingcampagne gelanceerd werd. Bezitters van een Vanmoof fiets zwaaien naar elkaar als ze elkaar onderweg zien, zó populair is het merk onder gebruikers. Onlangs ontwikkelde het merk een aantal elektrische fietsen die erg gewild zijn. Ze bevatten veel ingebouwde technologie die ervoor zorgt dat de gebruiker met zijn smartphone de functies van de fiets kan gebruiken zoals de laadtijd van de batterij, locatie van de fiets en snelheid. 

Strijp ideale plek

Omdat ze in regio Eindhoven veel gebruikers hebben groeide de behoefte om reparaties en service mogelijk te maken in Eindhoven. Strijp-S is daarvoor de ideale plek omdat het past bij het fietsenmerk. Het gebied is innovatief en creatief en een leidend voorbeeld voor veel andere plekken. Het fietsenmerk wil ook leider in zijn klasse zijn, innovatief en duurzaam. Het merk is flink aan het groeien en opent de komende tijd meer servicehubs in Nederland.

Meer informatie of contact met Vanmoof Eindhoven:

https://www.vanmoof.com/en-NL/stores/eindhoven

Foto’s zijn gemaakt door Nate Peart (Vanmoof)