Resultaten
di 02 nov 2021

Update:Wonen bovenop het Veem

Heb je een middeninkomen en ben je klaar voor een volgende stap in je wooncarrière? Schrijf je nu in voor één van de 38 bijzondere stadswoningen boven op het Veemgebouw.

 

 

Hoogstedelijk en spectaculair

Trudo realiseert boven op het monumentale Veemgebouw 38 duurzame studio’s en maisonnettes met een sterk hoogstedelijk karakter. Alle woningen hebben een spectaculair uitzicht op Strijp-S en bevinden zich rondom een groen binnenhof op het dak. De oppervlaktes variëren van 45 tot 114 m2, tegen een huurprijs vanaf €800 per maand.

 

Plek® voor middenhuur

Trudo en Stayinc willen wonen ook op toplocaties in de stad inclusief en betaalbaar maken. Samen werken we aan een groter woningaanbod in het middensegment. Dat doen we via Plek®, het label voor betaalbare huur- en koopwoningen.

 

Nu inschrijven

Alle 38 compacte stadswoningen zijn exclusief beschikbaar voor mensen met een middeninkomen tussen €40.024 en €60.036 per jaar. Huishoudens van één of twee personen, maar ook kleine gezinnen die voldoen aan deze inkomensvoorwaarde kunnen zich tot 10 november 2021 online inschrijven via middenhuur.stayinc.nl

 

Voorrang Trudo-huurders bij loting deel woningen

De woningen worden begin 2022 toegewezen na inschrijving. Om de doorstroom vanuit onze sociale huurwoningen te bevorderen, hebben huurders van Trudo een streepje voor. Zij krijgen bij de grootste studio en alle maisonnettes eerste voorrang op huurders van andere woningcorporaties (2e voorrang) en overige kandidaten. Let op: voorrang voor Trudo-huurders geldt alleen wanneer het huurcontract van de huidige Trudo-woning wordt opgezegd. Het voordeel geldt niet bij de verhuur van de kleinere studio’s die zonder voorrang worden verloot.

 

Het moet wel bij je passen

Wonen op Strijp-S is levendig. Hou er rekening mee dat het gebied volop in ontwikkeling is. Bovendien is er altijd wat te doen, vaak met veel mensen en soms tot laat op de avond. Wonen op Strijp-S is ook inclusief. Omdat we vinden dat iedereen een kans moet krijgen, stellen we ook een woning beschikbaar aan mensen die maatschappelijke ondersteuning krijgen in het dagelijkse leven. 

Voor de woningen boven op het Veemgebouw zoeken we huurders die passen op Strijp-S en openstaan voor hun medebewoners. Deze criteria nemen we mee in een persoonlijk gesprek dat voorafgaat aan de definitieve toewijzing van de woningen. 

 

 

Klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je wonen op deze zeer gewilde plek in dit toon-aangevende stadshart? Alles wat je moet weten staat online overzichtelijk op een rij: middenhuur.stayinc.nl

Meer weten over dit bijzondere project? Bekijk dan de projectenpagina.

Lees hieronder het artikel dat het Eindhovens Dagblad erover publiceerde of kijk het volledige artikel online (met abonnement).