Resultaten
vr 23 jul 2021

Unieke handgemaakte babyproducten in de Urban Shopper

Naast een succesvolle webshop en diverse verkooppunten heeft Softie baby Musthaves sinds 1 juni een eigen winkel op Strijp-S. Eigenaresse Leonie Versantvoort ziet haar eigen winkel als een belangrijke stap: ”De fysieke winkel is een centrale plek waar mensen alle producten bij elkaar kunnen zien en aanraken.

Ik verzorg er ook de online bestellingen. Als er tijd is haak ik hier ook zelf de producten. Dat bij elkaar maakt het een grote stap vooruit voor mijn onderneming”.

Babyitems

Het assortiment van de winkel bestaat uit speelproducten, kleding en babykameraccessoires voor de allerkleinsten. Die worden gekocht door ouders of als cadeau. De producten worden gemaakt door Leonie zelf en door andere kleine, creatieve ondernemers. “Ik wil een uniek en gevarieerd assortiment bieden van producten. Bij mij kunnen mensen iets bijzonders kopen dat je op andere plekken niet ziet”, vertelt Leonie. Zij ontwerpt en bedenkt veel zelf. Ook wil Leonie de kleine ondernemers die bijzondere producten maken steunen en een podium bieden. 

Goede start op Strijp-S

De reacties van bezoekers op Strijp-S zijn heel positief. Er is al veel aanloop geweest in de winkel en er zijn ook al terugkerende klanten. Ook de andere ondernemers in de Urban Shopper hebben Leonie met open armen ontvangen waardoor ze een heel goede startmaand had. “Er zijn al leuke

contacten ontstaan met andere ondernemers waardoor ik me erg gesteund voel in mijn ondernemerschap”, aldus Leonie. Ideeën over samenwerkingen zijn er ook. 

Zacht en natuurlijk

De producten zijn van zachte en natuurlijke materialen. Ze zijn duurzaam en zonder schadelijke stoffen voor mensen en natuur. Bijvoorbeeld houten puzzels van onbehandeld duurzaam beukenhout of gehaakte rammelaars of muziekdoosjes. Het zijn eigentijdse producten voor bewuste ouders die letten op gezondheid en duurzaamheid. “Ik blijf continu bezig om iets nieuws te vinden of bedenken, zodat het assortiment altijd kan verrassen en boeien. De winkel en webshop worden regelmatig vernieuwd en sommige producten zijn ook gewoon op = op”, vertelt Leonie.

Bezoek de winkel in de Urban Shopper of volg Softie baby Musthaves op Instagram:

https://www.instagram.com/softiebabymusthaves/