Resultaten
do 09 sep 2021

Tea Stories naar Haasje Over

Lucia van Tea Stories werkt nu twee jaar vanuit Strijp-S, met een bubbletea- en lunchroom bij Yksi in de Apparatenfabriek. Ze is één van de ondernemers die vanuit de begane grond van Haasje Over gaat werken. “Ik wilde graag een eigen plek met een goede zichtbaarheid centraal gelegen op Strijp-S.

Haasje Over aan de Leidingstraat is de perfecte plek voor mijn bubbletearoom, die steeds populairder wordt”, aldus Lucia Parlanti. In september of oktober zal de tearoom helemaal klaar zijn en zal er een openingsevent zijn.

Zichtbaarheid

In het verleden kreeg ze nog weleens telefoontjes van klanten die de locatie niet konden vinden, dat is een van de redenen om naar een nieuwe locatie te verhuizen. Op de nieuwe locatie, in dezelfde straat, is de zichtbaarheid van de winkel een stuk beter. De tearoom zal qua sfeer en stijl vergelijkbaar zijn met de huidige opzet: neutrale, rustige kleuren in een huiselijke stijl. “Het moet een plek zijn waar mensen graag in de middag graag verblijven, rond de lunch of aan het einde van de middag”, vertelt Lucia.

Winkel

Naast het verkopen van vegan eten en drinken heeft Tea Stories ook een winkelgedeelte waar verse thee, theeglazen, kits om zelf bubble tea te maken en dergelijke worden verkocht. De zaak zal een selectie van producten van lokale designers blijven verkopen, net als in Yksi. Alles wat Tea Stories verkoopt is 100% vegan. Tea Stories organiseert maandelijks een Yoga and breakfast sessie op de locatie. Dit populaire event zal ook op de nieuwe locatie georganiseerd worden.

Op 7 augustus heeft Tea Stories de soft opening en later dit jaar zal de officiële opening zijn.

Tea Stories

Leidingstraat 203, 5617AJ

Instagram: https://www.instagram.com/goodteastories/

Website: https://goodteastories.com/