Resultaten
vr 03 feb 2023

SIMDO biedt digitale oplossingen vanuit nieuw kantoor in Veem Optopping

Siem Dovermann (Sim) en Dominique van Mil (Do) ontwikkelden voor een profielwerkstuk op de middelbare school een app waarin je kon zien met welke leerlingen je een tussenuur had. De economiedocent vond het een mooi product en de inschrijving van SIMDO bij de KvK volgde snel. Wat tijdens hun vervolgstudie nog een hobby was, ontwikkelde zich daarna tot een fulltime baan. Met inmiddels meer dan tien jaar ervaring is SIMDO uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een team van zon zes professionals. Ze werk(t)en onder andere voor LINDA.nl, NEP en Ziggo Sport.

Apps en meer

Recent heeft het team van SIMDO zijn intrek genomen in de nieuwe kantoorruimte op de tiende verdieping van het Veem. Op deze inspirerende plek ontwikkelen ze mobiele applicaties en webapplicaties voor een grote diversiteit aan klanten. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een app, het door ontwikkelen van een bestaande applicatie of het creëren van een online platform. We houden ervan om innovatieve oplossingen te vinden voor moderne uitdagingen. Hoe geavanceerder hoe beter”, vertelt Dominique.

Reis over Strijp-S

Strijp-S is een vertrouwde plek voor SIMDO. Dominique: We begonnen met het huren van flexwerkplekken bij Seats2Meet. We wilden echter al snel graag een plek voor onszelf zelf en we verhuisden daarom naar het Klokgebouw. Ook binnen het Klokgebouw zijn we een keer verhuisd. Nu werd het tijd om nog een grotere stap te maken. De nieuwe kantoorruimte van zon 170m2 met het mooie uitzicht in een inspiratievolle omgeving past perfect bij de professionaliteit die SIMDO uit wil stralen.”

 

Foto's: Stijn Poelstra

Creatief met techniek

Dat de combinatie van creativiteit en experimenteren belangrijk is voor het team, is te zien aan het eigen gemaakte treinbord in de kantoorruimte inclusief oud bedieningspaneel van een NS-trein. Op het scherm worden onder andere live de vertragingen gedeeld van het nabijgelegen station. Het gaat bij SIMDO dus niet alleen om pragmatische oplossingen voor technische uitdagingen, ook een dosis fun is belangrijk, want wat gebeurt er als je die knop drie keer indrukt? Daar is maar één manier om achter te komen!”, aldus Dominique.

Wil je meer weten over het werk van SIMDO? Bekijk de website www.simdo.nl en lees alles over de mogelijkheden.