Resultaten
vr 17 jun 2022

Room108 & Gusj Market, de woonexperience op Strijp-S

Room108 & Gusj Market zijn twee succesvolle formules die zijn samengevoegd tot één woonexperience in het bruisende en creatieve Strijp-S in Eindhoven. Sinds september 2018 zijn ze gevestigd in de oude machinekamer van Philips, gelegen aan het Ketelhuisplein. Voor het samenstellen van je eigen meubels, unieke accessoires en natuurlijk voor heel veel wooninspiratie zit je goed bij deze brandstore. 

Hotelkamer nummer 108

Room108 is ruim tien jaar geleden bedacht door een jonge groep enthousiaste ondernemers met liefde voor moderne meubels. De ideeën om samen een bedrijf te starten ontstonden in een hotel op kamer nummer 108. Door de krachten van creativiteit, technisch inzicht en doorzettingsvermogen te bundelen is het merk Room108 ontstaan. Room108 is begonnen als bankstellenmerk, maar ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een compleet meubelmerk. Naast banken bestaat de collectie nu ook uit fauteuils, stoelen en tafels, vloerkleden en bedden.

Interieurliefhebbers opgelet

Bij Room108 & Gusj Market richten ze zich niet op één specifiek product of stijl, maar wel op één bepaald gevoel: jouw gevoel! Al de producten worden gemaakt in eigen fabrieken. Op deze manier kunnen ze snel inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de meubelbranche. Door producten te maken die passen binnen verschillende woonstijlen en het oneindig aantal variaties in opstelling, kleur en materiaal is er voor ieder interieur iets moois te vinden. Naast de eigen producten hebben ze een mooie aanvulling van verlichting, woonaccessoires, kussens en cadeau ideeën. 

Nieuwe functie voor oude gebouwen

De mix van de twee merken Room108 & Gusj Market in één pand is uniek. Het is de allereerste brandstore en daar zijn ze super trots op. Met de mooie mix op Strijp-S van bewoning, horeca, winkels en evenementen is deze brandstore een mooie toevoeging zodat je alles kunt vinden voor het inrichten van je woning. Het is mooi dat de Machinekamer bewaard is gebleven en een nieuwe functie heeft gekregen.

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, fauteuil, eetkamerstoel of tafel? Heb je inspiratie nodig? Breng dan snel een bezoek aan de brandstore aan het Ketelhuisplein en laat je inspireren. De stylisten proberen het nét even anders te doen dan wat je misschien gewend bent in een woonwinkel. Dat moet je niet alleen zien, maar gewoon echt ervaren.

- Adres: Ketelhuisplein 7, 5617 AE Eindhoven
- Website: www.room108.nl/room108-en-gusj-market/
- Facebook: www.facebook.com/room108gusjmarket/
- LinkedIn: www.linkedin.com/company/room108
- Instagram: www.instagram.com/room108gusjmarket/
- Pinterest: www.pinterest.com/room108bv/