Resultaten
vr 15 apr 2022

Positive vibes all over bij Hartje Mezelf

Carol Pijnacker heeft sinds februari 2022 haar eigen kantoorruimte in de Apparatenfabriek op Strijp-S. Vanuit deze ruimte runt ze haar feel good cadeau webshop Hartje Mezelf. De webshop straalt een en al positive vibes uit. Met de producten hoopt Carol een lach op ieders gezicht te toveren. Een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders als steuntje in de rug voor als je het even niet ziet zitten.

Uit de hand gelopen hobby

Wanneer Carol bij haar allereerste bijbaantje in een kledingwinkel werkte, wist ze het direct. Ooit zou ze haar eigen winkel openen. Door de jaren heen heeft ze heel wat markten afgestruind om leuke spulletjes te kopen. Deze verkocht ze dan weer door via het internet. Sinds 2019 is de webshop een feit. Van een uit de hand gelopen hobby tot een eigen webshop met een missie. En de fysieke winkel? Dat is nog steeds een droom.

Goed zoals je bent

In Engeland en Amerika zijn Body positivity en Fat Acceptance een echt begrip. In Nederland is het in opkomst. Body positivity streeft ernaar om het zelfbeeld van mensen met overgewicht te versterken en tegelijkertijd de wijze waarop de maatschappij het menselijk lichaam beoordeelt ter sprake te brengen. Carol heeft ook lang gestruggeld met zichzelf en vond zich lange tijd niet goed genoeg. Met Hartje Mezelf wil Carol overbrengen dat je goed bent zoals je bent. “Ik wil graag dat iedereen zich fijn voelt ongeacht hoe je eruit ziet en waar je vandaan komt”, vertelt Carol. 

Strijp-S versus Rotterdam

Carol komt uit Rotterdam en is voor de liefde naar Eindhoven gekomen. Ze is blij dat ze een kantoorruimte heeft gevonden op het mooie en bruisende Strijp-S. Carol vertelt: “Strijp-S doet me echt denken aan Rotterdam. Er is hier ook veel bedrijvigheid”. De diversiteit aan mensen spreekt Carol echt aan. Hartje Mezelf steunt graag Nederlandse makers en ontwerpers die hun product willen verkopen. Carol biedt ze graag een platform en kiest bewust voor samenwerkingen met kleinere merken. 

Boordevol ideeën en concepten

Met haar webshop heeft Carol al een missie, maar ze zit nog boordevol met ideeën en concepten. Zo gaat ze later dit jaar een yoga opleiding volgen. Om vervolgens een community op te richten zodat ze mensen kan helpen op het gebied van Body Positivity en Fat Acceptance. “Voor veel mensen is het lichaam echt nog een drempel”, vertelt Carol. Ook staat er nog een Hartje Mezelf evenement op de planning zodat ze andere mensen kan inspireren. Op termijn kun je bij Hartje Mezelf ook terecht voor private shopping.

Op 15 mei staat Carol met een selectie van haar webshop op de FeelGood Market. Dan kun je de positieve vibes zelf ervaren. Zoek je een cadeautje met een positieve twist voor jezelf of een ander? Of verkoop je een product en wil je met Carol samenwerken? Bekijk dan de website.

- Adres: Torenallee 26-52, 5617 BD Eindhoven
- Website: www.hartjemezelf.nl
- Facebook: www.facebook.com/hartjemezelf
- Instagram: www.instagram.com/hartjemezelf

Foto's zijn gemaakt door Anoesjka Minnaard