Resultaten
vr 23 apr 2021

Populaire visrestaurant Go Fish wil groeien in Nederland

Go Fish is een visrestaurant op de begane grond van Gebouw Anton, naast restaurant Mood. Ondernemer Abdellah Chajiä startte Go Fish in 2019, nadat hij sinds 2015 Fish ’n Chips runde in dienst van Eveline Wu van restaurant Mood. Het restaurant verkoopt vooral verse vis afhaalgerechten, zoals de hardloper gebakken kabeljauw met frites (ook wel kibbeling genoemd).

Ondanks Corona heeft Go Fish een flink druk jaar achter de rug, het afhalen is heel populair en sinds kort is bezorgen ook mogelijk. “Mensen willen graag gemakkelijk en snel iets kunnen eten maar wel met een hoge kwaliteit. Onze verse, ambachtelijke visgerechten passen daar heel goed bij”, aldus Abdellah.

Vaste klanten sinds 2015

Go Fish heeft een grote groep vaste klanten die al sinds 2015 graag komen voor heerlijke fish and chips of een verse poké bowl. “We zijn altijd open, zeven dagen in de week van 12-21 uur met herkenbare gerechten waar mensen graag voor terug komen. Ook al is het niet altijd even druk op Strijp-S, wij kennen toch een constante stroom bezoekers”, aldus Abdellah. Kwaliteit van de gerechten staat daarbij centraal maar ook de stabiele service van het team zijn daarbij succesfactoren gebleken, “Om de kwaliteit en service constant te houden kost ons heel veel energie, maar die uitdaging ga ik graag aan”, aldus Abdellah. Mensen die op Strijp-S werken komen graag tijdens de lunch eten afhalen. In de avond zijn het vooral de bewoners op Strijp-S die komen eten. Maar er komen ook mensen uit de hele regio.

Groei in Nederland

Naast de plek op Strijp-S wil Go Fish het concept uitrollen over meerdere locaties in Nederland. “Er is veel aanbod van vegan en vlees maar een vernieuwend visrestaurant ontbreekt nog. In de toekomst gaan we gerechten toevoegen die nergens anders te krijgen zijn, die ons echt onderscheiden. We maken onze eigen garnalen- en kaaskroketten en er komen nog veel meer huisgemaakte items in de toekomst bij”, aldus Abdellah.

Digitale viswinkel

De ontwikkeling van Strijp-S naar een woongebied biedt kansen voor ondernemers die inspelen op de wensen van de nieuwe bewoners. Abdellah heeft zelf ook nog veel ideeën voor voorzieningen die nu nog missen op Strijp-S. Go Fish wordt binnenkort ook een afhaalpunt voor verse vis, zeg maar een digitale viswinkel waar naast verse vis ook verse maaltijden te bestellen zijn zoals kant-en-klare vislasagne.

Go Fish is zeven dagen per week geopend van 12:00 tot 21:00 uur.

Adres: Torenallee 40-08, Strijp S Eindhoven

Meer informatie

Telefoon: 040 303 13 21

Instagram: https://www.instagram.com/gofishnl/

Website: https://www.go-fish.nl/