Resultaten
vr 08 jul 2022

Klokgebouw zomer 2022 Bruisende activiteiten

In de zomerperiode worden er in het Klokgebouw op Strijp-S allerlei creatieve evenementen georganiseerd. Bruisend, enerverend en verrassend. Zo kunnen we de evenementen in de voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw het beste omschrijven. 

Goedgevulde eventkalender

Het Klokgebouw is een locatie waar de meest uiteenlopende creatieve evenementen worden georganiseerd. Er staan de komende periode mooie events op de kalender. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Grootste Dino Expo van Europa

De World of Dinos komt naar Eindhoven. Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Eindhoven tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze van 16 juli tot en met 28 augustus World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De omvang van de tentoonstelling is zo’n 10.000 m2. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. Voor meer informatie kijk op www.worldofdinos.nl 

Feelgood Market

Bezoek samen met je familie op 17 juli gezellig de bruisende markt. Je vindt er duurzame, originele, inspirerende en met de hand gemaakte (streek)producten. Je kunt er genieten van lekkere (bio)hapjes, drankjes en creatieve activiteiten. Doe een workshop, volg een demonstratie, wordt heerlijk gemasseerd of doe een activiteit samen met je kinderen. Geniet daarnaast van de leuke livemuziek van onze oud en vertrouwde huis DJ Nick Lebeat, wordt verrast door het theater en de dansacts, of zak lekker relaxt weg op het zitzakken terras. Kortom, er is genoeg te doen voor heel het gezin. 

Alegria Festival 2022

Op 23 en 24 juli wordt het Ketelhuisplein op Strijp-S weer omgetoverd tot een Latin & Caribbean paradijs tijdens het ALEGRIA FESTIVAL! Een dag die geheel in het teken staat van het verspreiden van liefde en beleving van de Caribische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Zo kun je lekker genieten van de leukste Latin muziek, de mercado wereldmarkt, exotische foodtrucks, dansworkshops en verschillende activiteiten voor de kinderen. Want Alegria is voor jong en oud!

Ben je benieuwd welke evenementen er allemaal georganiseerd worden? Check dan de volledige agenda op www.klokgebouw.nl/agenda.