Resultaten
vr 24 jun 2022

Infinity Print gaat een stapje verder

Infinity Print is een unieke print & design studio. Ze zijn sinds maart 2020 gevestigd in een mooie loft in het Klokgebouw op Strijp-S. Infinity Print beschikt over exclusieve print-technieken en toepassingsmogelijkheden in Nederland. Ze kunnen vrijwel ieder type ondergrond voorzien van een permanente bedrukking. Recent heeft Infinity Print een nieuw product gelanceerd voor consumenten en tattoo liefhebbers. 

Uniek in Nederland

Bas Stribos heeft jarenlange ervaring als drukwerk specialist en als projectmanager voor reclamebureaus. “Het ondernemen zat niet in het bloed, maar tijdens een vakantie raakte ik geïnspireerd door het boek The Alchemist van Paulo Coelho. Het boek gaat over een jongen die een wereldreis start en leert om goed naar zijn hart te luisteren om doelen en succes te behalen. Ik heb kort daarna mijn baan opgezegd en besloot op onderzoek uit te gaan”, vertelt Bas. In juli 2017 startte Bas Infinity Print met een specialisme dat uniek is in Nederland. Voor bedrijven maakt Infinity Print o.a. wall prints. Dankzij deze nieuwe technieken kan Infinity Print ook een bedrukking aanbrengen op onder andere tapijt, tegels en spiegels.

Tattoo Tiles

Recent heeft Infinity Print een nieuw product gelanceerd, Tattoo Tiles. Op jonge leeftijd was Bas al gefascineerd van de kunst die tatoeëerders maakten. Hij tekende tattoo designs die hij verkocht aan tatoeëerders. Met Tattoo Tiles komen de passie voor permanente kleuren en inkten samen tot een uniek kunstwerk. De creatie wordt geproduceerd op keramische tegels en voorzien van een handgemaakt metalen frame. De Tattoo Tiles zijn tevens voorzien van een certificaat van echtheid en gesigneerd door de artiest. Het is de perfecte wanddecoratie voor tattoo en kunstliefhebbers. 

De ruimte ademt creativiteit

Met al zijn creativiteit en nieuwe ideeën is voor Bas een inspirerende werkplek belangrijk. Na wat rondzwerven in Eindhoven is hij in maart 2020 terecht gekomen in een loft in het Klokgebouw. “Deze ruimte ademt creativiteit. De hoge plafonds van zo’n bijna 5 meter zorgen letterlijk en figuurlijk voor veel ruimte”, vertelt Bas. Het is een showroom, maar ook echt een ontmoetingsplek.

Ben je op zoek naar een wall print of een kunstwerk voor aan de muur? Neem dan eens een kijkje op de website of kom langs bij Infinity Print / Tattoo Tiles.

- Adres: Klokgebouw 229, 5617 AC Eindhoven
- Website: www.infinityprint.nl
- Website www.tattootiles.com
- Instagram: www.instagram.com/infinity_print
- Instagram: www.instagram.com/tattootiles