Resultaten
vr 21 mei 2021

Infinitea specialiseert in Bubble tea

Theewinkel Infinitea is al enkele jaren gevestigd op Strijp-S in de Vershal en een vast adres voor liefhebbers van verse, gedroogde thee en theespecialiteiten. Sinds de winkel van SiYun en Thanh Bubble tea aan het assortiment toevoegde is de speciale drank een hardloper geworden. “Er staan vaak rijen voor onze kraam voor de Bubble tea. Het is een steeds populairder product ook bij jongeren”, aldus SiYun. 

Infinitea gaat in de toekomst meer focussen op het verkopen van Bubble tea en heeft sinds vorig jaar ook een Bubble tea groothandel waarmee ze aan zo’n 80% van de Nederlandse verkooppunten van Bubble tea verkopen.

Zo gezond mogelijk

“Onze verse Bubble tea onderscheidt zich van anderen doordat we het zoete product zo gezond mogelijk proberen te houden. We voegen geen extra suikers toe en we gebruiken dagelijks vers getrokken thee als basis”, vertelt SiYun. Bubble tea bestaat uit een mix van koude vers getrokken thee met een vruchtenconcentraat of melkvariant, aangevuld met jellies en poppings. Dat zijn zachte balletjes en parels die een speciale smaakbeleving in je mond brengen. “Onze brown sugar pearls zijn plantaardig en bevatten geen calorieën. We letten bij de inkoop goed op om het zo gezond mogelijk maken van de Bubble tea, met zo min mogelijk suikers en E-nummers”, vertelt SiYun.

Bubble teabar

Infinitea gaat de komende tijd meer focussen op het verkopen van Bubble tea en minder op het verkopen van verse thee. De winkel beschikt over een mooie collectie verse theesoorten die bijdragen aan een betere gezondheid. Theespecialist Infinitea heeft ook een vestiging in de Markthal in Rotterdam. Ook daar is naast het verkopen van thee ook Bubble tea aan het assortiment toegevoegd. Ook daar zal Infinitea een Bubble teabar worden met een mooie theecollectie erbij. “Bubble tea zorgt voor een goede aanloop naar onze beide zaken”, aldus SiYun.

Infinitea

Vershal Het Veem, Torenallee 86-02

https://infinitea.shop/

https://www.instagram.com/infinitea.teabar/