Resultaten
ma 02 mei 2022

Het Klokgebouw, daar gebeurt het!

In het bedrijfsverzamelgebouw worden allerlei creatieve evenementen georganiseerd. Bruisend, enerverend en verrassend. Zo kunnen we de evenementen in de voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw op Strijp-S het beste omschrijven. 

Meer dan een bedrijfsverzamelgebouw

Het Klokgebouw is een bedrijfsverzamelgebouw met meer dan 100 werkruimten, maar het is meer dan dat. Het imposante pand met zijn 30.000 m2 heeft een verzameling aan functies. Aan de kant van de rondweg biedt PopEI volop oefenruimte en een professioneel podium aan iedereen die met popmuziek en dans aan de slag gaat. Je vindt er de artiesten- en rockopleiding van het ROC, een centrum voor urban dance. Een aantal productiebedrijven voor optredens en events vinden hier een thuishonk, zoals Play Grounds (animatie film festivals) en Cutjongens. Op de begane grond hebben diverse organisatoren van festivals, evenementen en concerten inmiddels een fantastische plek gevonden in de cultuurhallen. 
(foto: Photo Company)

Goedgevulde eventkalender

Het Klokgebouw is een locatie waar de meest uiteenlopende creatieve evenementen worden georganiseerd. Er staan de komende periode mooie events op de kalender. Hieronder lichten we er een aantal uit:

Mei

Op 14 mei is de Koelhuis Klokgebouw Takeover. Met dit event wordt de periode van de tijdelijke locatie van het Koelhuis afgesloten. Er wordt nog een laatste keer flink uitgepakt. Het gebouw Koelhuis wordt gerenoveerd en komt terug in een nieuwe vorm. Zondag 15 mei kun je de gezellige en bruisende Feelgood Market bezoeken. Je vindt er duurzame, originele, inspirerende en met de hand gemaakte (streek)producten. Je kunt er genieten van lekkere (bio)hapjes, drankjes en creatieve activiteiten. Er is genoeg te doen voor heel het gezin.

Juni

Op 5 juni is De FleaGood Market, ook wel het tweedehands zusje van de FeelGood Market. Een bruisend evenement met nog mooie producten die een tweede leven verdienen. De entree is gratis! Wil je tweedehands producten verkopen? Of heb je een leuke activiteit zoals massage of schminken? Er zijn nog stands beschikbaar. Na tien succesvolle edities krijgt Dutch Technology Week een vernieuwde opzet en een nieuwe naam: Dutch Technology Festival. Het festival vindt plaats op 11 juni en tussen 15 en 19 juni 2022. Tijdens het festival kun je zien en beleven dat technologie fun is en oplossingen biedt voor vraagstukken in o.a. gezondheidszorg, mobiliteit en duurzame energie.

Ben je benieuwd welke evenementen er allemaal georganiseerd worden? Check dan de volledige agenda op www.klokgebouw.nl/agenda


(foto: Boudewijn Bollmann)