Resultaten
vr 11 sep 2020

Handgemaakte duurzame geurkaarsen voor een uniek cadeau

Annelies en Marc zagen een gat in de markt van unieke cadeaus; handgemaakte, duurzame geurkaarsen in verfijnde geuren met een persoonlijke boodschap erop.

Ook te combineren met andere producten voor ontspannen momenten zoals chocolade, thee en badzout. “Een handgemaakt product met een eigen twist, dat idee bleef ons maar bezighouden dus zijn we aan de slag gegaan om ons idee werkelijkheid te maken”, vertelt Marc enthousiast. Het bedrijf opende onlangs een winkel in de Urban Shopper op Strijp-S, waar mensen de producten kunnen zien en zelf hun geurkaars kunnen samenstellen.

Uitgebalanceerde geurcombinaties

De geurkaarsen zijn momenteel verkrijgbaar in zeven geurcombinaties met aantrekkelijke namen, zodat je direct zin krijgt om ze aan te steken: White Tea & Fig, Sage & Sea Salt, Tobacco & Vanilla, Orchid & Amber, Magnolia & Honeysuckle en nieuw in het assortiment Bergamot & Sandelwood.  “We werken alleen met natuurlijke producten op natuurlijke basis, ook de lonten bijvoorbeeld. We maken het product zo ecovriendelijk mogelijk, we werken dus bijvoorbeeld met sojawas en niet met parafine dat niet gezond is”, vertelt Annelies. Naast geurkaarsen zijn er ook geurstokjes in dezelfde geuren te verkrijgen. Deze stokjes, ook wel diffusers genoemd, zorgen voor een aangename geur in huis zonder er naar om te kijken.

Maak je eigen kaars

“Aan het einde van het schooljaar hebben we veel kaarsen gemaakt met de tekst ‘voor de liefste juf’, bijvoorbeeld. Ons kwalitatieve basisproduct biedt de mogelijkheid om met een persoonlijke toevoeging gemakkelijk een uniek cadeau te zijn. We maken ook relatiegeschenken voor bedrijven, altijd naar wens van de klant”, vertelt Annelies. De kaarsen worden in de winkel en tevens atelier in de Urban Shopper gemaakt. Label My Light zal in de toekomst ook workshops gaan aanbieden in de Urban Shopper, waarbij mensen onder begeleiding zelf hun kaars kunnen maken. Momenteel verkopen ze al doe-het-zelf-pakketjes waarmee je dus zelf, thuis een geurkaars kunt maken.

Dichtbij consumenten op Strijp-S

Het bedrijf is gestart op een kantoorlocatie op de Hurk in Eindhoven waar de nadruk meer op productie lag. “We kregen de behoefte om makkelijker in contact met consumenten te komen, hoewel we ook veel aan bedrijven verkopen. Strijp-S bood ons de mogelijkheid om een inspirerende en creatieve winkelruimte te openen in een gebied waar veel bezoekers komen”, vertelt Marc. Ze verwachten veel van alle nieuwe bewoners en bedrijven die binnenkort op Strijp-S komen te zitten, nadat de nieuwe gebouwen zijn opgeleverd.

Najaarsgeschenken

Label My Light is alweer druk bezig met de geschenken voor het najaar. Enerzijds relatiegeschenken maar ook voor consumenten biedt het najaar weer veel aanleiding voor het kopen van geurkaarsen en aanverwante artikelen. “We helpen bedrijven graag om hun relaties te verrassen met een uniek cadeau op basis van onze duurzame, kwalitatieve geurkaarsen”, vertelt Annelies. Het bedrijf kan complete, verrassende cadeaupakketten maken en de inhoud van een verrassend en duurzaam kerstpakket verzorgen. 

Interesse? Kom dan langs bij Annelies en Marc en laat je verrassen door het assortiment en de mogelijkheden.

Label My Light

https://labelmylight.com/

0646132030

info@labelmylight.com
https://www.instagram.com/labelmylight/