Resultaten
vr 03 mrt 2023

Goed gevulde eventkalender van Strijp-S

Het Klokgebouw, de vroegere productielocatie van Philips, is niet alleen een aantrekkelijke plek voor jonge, innovatieve ondernemers uit de creatieve en culturele industrie. Onderin het gebouw ontvangen de immense cultuurhallen, die zo'n belangrijke rol speelden in de transformatie van Strijp-S, maximaal 10.000 bezoekers per evenement. Ook in het Veemgebouw vinden mooie evenementen plaats.

De komende periode worden er op Strijp-S allerlei evenementen georganiseerd. Bruisend, enerverend en verrassend! We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Het NK-Escape Rooms “The Heist” vindt nog tot en met eind maart plaats in Eindhoven

In deze nieuwste editie ga je als deelnemer aan de slag met het stelen van een streng beveiligd kunstwerk in het Veem. Ben jij klaar voor de kunstroof van de eeuw? Vijf rondes passeren de revue om de “Heist of the Century” te realiseren. En dat real-life! Spanning, teamwork en een tikkende klok leiden tot een waanzinnige climax.

Eer en vermaak staan tijdens de komende editie hoog in het vaandel. Je kunt je aanmelden met een team van 4 á 5 personen voor circa 6 uur escape-plezier. En er zijn mooie prijzen te winnen; zo krijgt het winnende teameen volledig verzorgd weekend naar Parijs.

Het event loopt tot eind maart, maar er zijn nog enkele tickets voor een gereduceerde prijs beschikbaar. Ben je gek op “escapen” en wil je met jouw team meedoen? Meld je dan nog snel aan voor “The Heist” in het Klokgebouw via https://nk-escaperooms.nl/.

Voorstelling ‘Alleen met de goden’ in het Veem

‘Alleen met de goden’ is de bestseller van Alex Boogers, bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs en genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Het is een krachtig en persoonlijk verhaal, bewerkt voor theater door zanger en schrijver Frans Pollux. Een voorstelling over liefde en verlating.

Het publiek maakt de worsteling van de hoofdpersonen mee, hun poging om te gaan met de realiteit, hun pijn, hun waarheid. Alleen met de goden laat het effect zien van armoede, van je hoofd boven water houden als je niks hebt. Hoewel het verhaal van rampspoed doortrokken is, is er een sterke positieve beweging: zolang een mens in zijn eigen kracht gelooft, kan hij veel ellende overwinnen.

De voorstelling vindt plaats in het Veem, op 16, 17, 18, 23, 24 en 50 maart om 20.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.klokgebouw.nl/agenda/alleen-met-de-goden.

DJ Francois presents the Classixs

Op zaterdag 25 maart keert de koning van de Classixs, DJ Francois, alweer voor de zesde keer terug naar het Klokgebouw. Samen met het Classixs team zorgt hij, van 14.00 tot 0.00 uur, voor de allerlekkerste classics.

Alle eerdere edities waren op voorhand uitverkocht. Dus wil je hierbij zijn? Koop dan snel een ticket via https://www.klokgebouw.nl/agenda/the-classixs-2023.

R&B Sunday

Na het succes van afgelopen zomer vindt het indoor R&B festival plaats in het Klokgebouw op zondag 26 maart van 16.00 tot 23.00 uur. De lin-up ziet er fantastisch uit met o.a. Ronnie Flex en Cho. Meer informatie vind je op https://www.rnbsunday.nl/rnb-sunday-indoor-festival-klokgebouw/.

Ben je benieuwd welke evenementen er allemaal georganiseerd worden? Check dan de volledige agenda op www.klokgebouw.nl/agenda.