Resultaten
do 30 dec 2021

Geen miskopen meer, maar een duurzame kledingkast

Het verhaal achter Mel’s . Als klein meisje droomde Melissa Kanters al over een eigen kledingwinkel. Recent heeft ze deze droom kunnen verwezenlijken. 

Tijdens de Dutch Design Week vond de opening plaats van Mel’s in de Urban Shopper. Je vindt er Scandinavische kleding met een boho twist, maar vooral kleding waar je je goed en mooi in voelt.

Meer dan alleen mooie kleding

Melissa is van origine fotograaf en heeft veel vrouwelijke ondernemers gefotografeerd. Door haar passies fotografie en fashion te combineren, kan ze laten zien dat vrouwen er mooi uit kunnen zien. “Het is fijn om te zien dat de blik van mensen verandert bij het dragen van de juiste kleding”, vertelt Melissa. Nog mooier is het dat de vrouwen zichzelf accepteren en het ook echt toelaten. Door de opening van Mel’s kan ze dit bij iedere vrouw realiseren, niet alleen bij ondernemers. 

De diepere betekenis van een goed gevulde kledingkast

Vroeger ging het Melissa om de kwantiteit, ze shopte veel. Nu heeft ze dit omgedraaid naar het kopen van de juiste items. Hierdoor heeft ze een duurzame kledingkast met alleen maar kleren waar ze blij van wordt. Met de juiste tips en adviezen zijn miskopen verleden tijd. Het is haar passie om een vrouw meer vertrouwen te geven, ze te helpen met het uitzoeken van de juiste kleding en zich mooi te laten voelen. Het gaat niet alleen om de juiste kleding, maar om de diepere betekenis. “Vrouwen kijken helaas vaak anders naar zichzelf in de spiegel. Ik wil vrouwen laten zien hoe ze ook naar zichzelf kunnen kijken”, vertelt Melissa. Een kleurenanalyse maakt het plaatje compleet. Ook hiervoor kun je terecht bij Mel’s.

De sfeer van de Urban Shopper past perfect

Melissa was zelf regelmatig te vinden in de Urban Shopper. Er wordt nog veel gebouwd en ze ziet haar kledingwinkel als een mooie aanvulling op de bestaande winkels. De Urban Shopper is een fijne, prettige locatie waar duurzaamheid belangrijk is. “Dat sluit perfect aan bij mijn visie”, aldus Melissa.

Wil je je echt mooi voelen? Wil je weer gaan stralen van de inhoud van je eigen kledingkast? Kun je hierbij wel wat tips gebruiken? Breng dan zodra het weer kan een bezoek aan Mel’s of neem alvast een kijkje in de webshop.

Adres: Torenallee 60-02, 5617 BD Eindhoven
Link naar de website: www.melswebshop.com
Link van de socials: http://instagram.com/melswebshop