Resultaten
di 20 okt 2020

Gaav Content zorgt dat bedrijven goed zichtbaar zijn op social media

Elza van der Saag is fotograaf en sinds 2016 gevestigd op Strijp-S. Het creatieve gebied stimuleert haar om haar ondernemende dromen waar te maken: ”Iedereen zit hier vol enthousiasme en dromen waardoor het vuur in mij ook aangewakkerd wordt om te groeien”.

De ondernemer is gevestigd in de Apparatenfabriek met een eigen studio, waar ze het bedrijf verder uitbouwt. Onlangs startte ze Gaav Content: een abonnementsdienst voor ondernemers om maandelijks foto’s te laten maken zodat de onderneming goed zichtbaar blijft op social media.

Mensen

De fotografe werkt onder andere voor fashionbedrijven waar ze de volledige productie van zogenaamde lookbooks doet. Ze ontzorgt webshops qua fotografie door zowel de modellen, studio als fotografie te regelen en de visagie te verzorgen. “Ik fotografeer het liefste mensen, ik zorg dat er een gezellige sfeer is op een fotoshoot”, vertelt Elza. De afgelopen jaren ontwikkelde ze zich richting bedrijfs- en modefotografie en is onlangs gestart met abonnementen voor bedrijven. De abonnementsdienst wordt gebruikt door bedrijven in veel verschillende sectoren, van softwarebedrijven tot marketingbureau’s.

Altijd iets te posten op social media

“Bedrijven zien in dat het belangrijk is om regelmatig actief te zijn op social media, zeker in deze tijd waarin online contact steeds belangrijker wordt. Om eruit te springen heb je kwalitatief goede content nodig, daarom helpen we bedrijven om regelmatig goede nieuwe foto’s te laten maken waarmee een eigen beeldbank ontstaat. Door die beeldbank heb je als bedrijf altijd iets leuks om te posten”, aldus Elza. Bij de start verdiept Elza zich in het unieke karakter van het bedrijf en de doelgroep en vindt er een brainstorm plaats om te bedenken wat voor dingen leuk en nuttig zijn om te delen. Daarmee wordt dan een planning gemaakt voor de fotoshoots van de komende tijd. “Ik zorg ervoor dat het bedrijf een toffe beeldbank heeft waardoor je nooit meer zonder beeld zit”, aldus Elza.

Strijp-S

Elza komt zelf oorspronkelijk niet uit Eindhoven maar raakte al snel geïnspireerd door de stad en door Strijp. Toen ze Strijp-S bezocht viel haar oog op de bijzondere lichtinval op verschillende plekken in het industriële gebied. Dat stimuleerde haar om creatief aan de slag te gaan en dus zocht ze ook een eigen werkplek en studio op Strijp-S. Gaav Content is bezig om haar diensten uit te breiden met video’s, korte filmpjes of Instagram stories die op de social media van bedrijven gebruikt kunnen worden.