Resultaten
wo 05 aug 2020

FeelGood Market met extra editie in augustus

In juli vond weer de eerste FeelGood Market plaats sinds de Coronamaatregelen. En het was een groot succes!

 

De oproep van de organisatie om verspreid over de dag te komen werkte heel goed. In plaats van een bezoekerspiek rond 15:00 uur was het nu de hele middag lekker druk met mensen, op voldoende afstand van elkaar. De vaste looproutes hielpen ook mee en werden erg gewaardeerd door zowel bezoekers als de deelnemers.

Twee edities in augustus

In augustus zijn er maarliefst twee FeelGood Markets: een kleine editie op 9 augustus waarbij het nieuwe concept Tiny Market wordt geïntroduceerd. Particulieren kunnen hun nog bruikbare oude spullen verkopen tijdens de markt, zeg maar een soort rommelmarkt. En op 23 augustus is er weer een volledige FeelGood Market, alle deelnemers zijn dan ook terug van vakantie en er zal dan weer iedere derde zondag van de maand een FeelGood Market zijn.

 

De markt is zoveel mogelijk zoals hij voor de Coronaperiode was, maar houdt uiteraard rekening met voldoende afstand voor de bezoekers en deelnemers. Er zal helaas geen podium met band zijn, dat brengt het afstand van elkaar houden teveel in gevaar. DJ Nick Lebeat zal zorgen voor een fijne sfeer met zijn muziek!

Dus, kom weer als vanouds genieten van de FeelGood Markets op Strijp-S!

Zondag 9 augustus - kleine editie

Zondag 23 augustus - volledige editie

Kom verspreid over de middag, voor lekker rustig winkelen en genieten (12:00 – 18:00 uur)