Resultaten
di 11 okt 2022

Fab Dutch Sisters voor Driehoek Strijp-S

The Spotlight Make-up opent nieuwe showroom in de Apparatenfabriek 

Onlangs opende in de Apparatenfabriek The Spotlight Make-up haar deuren. De Fab Dutch Sisters (Bart, Jaap en Mike) laten een wereld voor je opengaan op het gebied van make-up.

“We zijn trots op onze nieuwe showroom zodat we nu ook persoonlijk advies, workshops en cursussen kunnen geven op het gebied van Drag Queen / King make-up, grime, speciale effecten en visagie”, vertelt Bart.

De Fab Dutch Sisters

Bart, Jaap en Mike zijn zelf Drag Queen en zijn onderdeel van De Fab Dutch Sisters. “Je kunt ons boeken voor: acts als het hosten van een bingo of pubquiz, in de rol van gastvrouw(en) of voor een lipsync performance”, vertelt Bart. Toen ze startten als Drag Queen was het iedere keer weer een grote zoektocht naar de juiste spullen en make-up. Zo ontstond een nieuw onderdeel van de Fab Dutch Sisters, Drag Queen Supplies. Een online webshop waar je alles op het gebied van make-up op één plek kunt vinden. In de toekomst willen ze de webshop verder uitbreiden met kleding, sieraden, pruiken en schoenen. 

The Spotlight Make-up

Bart vertelt: “Make-up is er natuurlijk niet alleen voor Drag Queens, maar voor iedereen. Daarom hebben we in 2020 Dragqueensupplies.com opgericht”. Thuis werd het al snel te vol voor al de spullen en bij de zoektocht naar een geschikte locatie kwamen ze uit bij Strijp-S. “We waren echt onder de indruk van deze mooie locatie”, vertelt Bart. In de nieuwe showroom hoorde een nieuwe naam om een nog breder gebied te trekken: The Spotlight make-up. Hier kunnen mensen langskomen voor persoonlijk advies, een van de 82 verschillende kleuren oogschaduw testen of voor begeleiding van nieuwe Drag Queens of een van de andere workshops/cursussen te volgen.

Altijd al willen weten hoe je de engste Halloween creaties maakt? Schrijf je dan in voor een van de workshops ‘Halloween / Horror’ in oktober. Via de website www.thespotlightmakeup.nl vind je een overzicht van al de workshops en cursussen.

Op de website www.dragqueensupplies.com kun je de Fab Dutch Sisters boeken voor je feest of event. Hier vind je ook de webshop met oneindig veel producten voor Drag Queens / Kings op het gebied van make-up en grime. Veel van deze make-up is ook voor dagelijks gebruik.

Wil je graag persoonlijk advies, een product testen of meer informatie over de Drag Scene? Breng dan een bezoek aan de showroom in de Apparatenfabriek aan De Torenallee 26 op de tweede verdieping (Unit 26-34)

Je kunt de dames volgen op social media via de volgende kanalen: