Resultaten
wo 23 dec 2020

Een écht Italiaans avondje thuis genieten met Che Bontà in Vershal het Veem

Culinaire ondernemers met passie voor Italiaanse kwaliteitsproducten, dat zijn Sandra en Michel van Che Bontà die alweer 5 jaar in de Vershal gevestigd zijn.

Ook in een tijd waarin het minder druk is met bezoekers op Strijp-S weten ze een kwaliteitsassortiment van de beste Italiaanse verse producten te bieden. “Voor afhalen zijn we gewoon geopend, onze vaste klanten weten ons nog altijd goed te vinden in de Vershal”, vertelt Sandra. Che Bontà is een goede bekende op Strijp-S met verse pizza’s waar mensen speciaal voor omrijden, heerlijk verse ciabatta’s, piadini’s én verse Italiaanse kazen.

Speciale Italiaanse kazen

“Onze speciale Italiaanse kazen zijn erg in trek bij mensen die thuis willen genieten met elkaar. De kazen zijn van hele hoge kwaliteit, sommigen hebben een World Cheese Award gewonnen. Blauwader schapenkaas, gerijpt in Passitowijn. Pecorino geïnjecteerd met truffelpasta. Kaas die gerijpt is in bier uit de Dolomieten. Allemaal producten die je niet in de supermarkt kunt kopen, maar alleen bij onze Italiaanse speciaalzaak”, vertelt Sandra enthousiast. Che Bontà biedt topingrediënten voor een Italiaans avondje thuis, iets waar mensen nu extra behoefte aan blijken te hebben.

Borrelplank afhalen

Bij Che Bontà kan je een complete borrelplank afhalen met kaas en vleeswaren, ook in de vorm van een cadeau waarbij je de plank mag houden. Zowieso speelt Che Bontà in op de feestdagen door de mogelijkheid om Italiaanse cadeaupakketten te kunnen maken. “We maken dan een pakket met lekkere zoetwaren, kaas, koekjes, Italiaanse noga en een goede fles olijfolie”, aldus Sandra.

Bekijk het menu van Che Bontà via http://www.che-bonta.nl/

Voor kerstpakketten kan contact worden opgenomen met Sandra via 06-28993394 of sandra@che-bonta.nl