Resultaten
do 30 mei 2019

Donderdag 20 juni Crafted festival for Creative Crafts in het Klokgebouw

Creatieve vakmensen tonen hun vakmanschap op het festival for Creative Crafts

Summa College organiseert in het Klokgebouw op Strijp-S de tweede editie van het vorig jaar succesvol gelanceerde festival voor creatief vakmanschap: Crafted. De ambitie is om daarmee een beweging in gang te zetten die laat zien dat het creatief vakmanschap innovatief en vooruitstrevend is. Dit past bij de identiteit en ambitie van Brainport en provincie Noord-Brabant.

Crafted, een wervelend programma met inspiratie

Het festival for Creative Crafts biedt een wervelend programma met fashion shows, live bands, home & interior design, prototype exposities, beauty, parade de patisserie en meer. Voor iedereen die geïnspireerd wil raken, warm wordt van creativiteit en interesse heeft in de makers van de toekomst.

Afwisselende shows

Crafted toont een totaalconcept aan uitingen in het creatieve vakmanschap. Een show van interieurstylistes/meubelmakers, expo’s waarin design en technologie samen komen, een modeshow met afstuderende fashionistas, lifestyle en nog te ontdekken en nationale opkomende artiesten. De shows worden afgewisseld met eetbare kunst van topkoks en patissiers, onder begeleiding van studenten, die alle zintuigen zullen doen prikkelen. Ook is er een samenwerking met Future Cities Festival, waar je met een kaartje van Crafted toegang tot krijgt.

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje en volg studenten in hun voorbereidingen.

Meer info en kaarten via https://craftedfestival.nl en volg het festival op Instagram of Facebook.