Resultaten
wo 30 jan 2019

Detour festival wijst de weg

Strijp-S ontwikkelt zich in rap tempo als het creatieve en culturele hart van de stad. Met de komst van innovatieve projecten als de Trudo Toren, Haasje Over en S-West breidt de creatieve broedplaats zich uit en wordt Strijp-S een nog dynamischere plek om te wonen en werken. Kei gaaf natuurlijk maar die mooie woontorens staan er helaas niet van de ene op de andere dag. Om de mogelijke bouwoverlast voor iedereen wat aangenamer te maken, dopen we de omleidingen komende tijd om tot een waar festival.

Dit feest der omleidingen gaat kunstenaars, artiesten en ondernemers op Strijp-S letterlijk een podium bieden om hun werk te presenteren. Uniek natuurlijk en helemaal Strijp-S!

Tijdens het eerste Detour Festival van Nederland geniet je tijdens je bezoek aan Strijp-S van verschillende acts, exposities en street-art. Hartstikke leuk zo’n festival maar we zijn natuurlijk wel Nederlanders, daarom is het ook nog eens helemaal gratis.

Klinkt allemaal leuk! Gaat dit festival dan voor meer overlast zorgen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We streven ernaar dat alle Detour acts netjes in het straatbeeld passen en willen alleen de mogelijke bouwoverlast wat verzachten. 

Is het voor jou momenteel even niet zo’n feest en heb je toch overlast van de bouwprojecten of acts. Laat het dan gerust weten: 
geenfeest@detourfestival.nl

Sta je na het lezen van dit bericht te popelen om die podiumplaats te pakken. Stuur ons een mail en wie weet sta jij binnenkort op de line-up van het eerste Detour Festival van Nederland!
artist@detourfestival.nl 

Volg Detour Festival, zij weten de weg. 
Instagram @DetourFestivalStrijpS 
Facebook @DetourFestivalStrijpS