Resultaten
do 02 dec 2021

De duurzame bloemist versterkt Strijp-S

Na 20 jaar in de detailhandel heeft Linda Brugman besloten van haar passie, floral design, haar werk te maken. “Het idee om zelf te ondernemen bestond al 15 jaar, dat heb ik ontwikkeld met mijn liefde voor bloemen, groen en natuur en zo is Amyrlin ontstaan”. 

De naam Amyrlin is afkomstig van de amaryllis plant, een sierlijke naam die alles aan de verbeelding overlaat. Zelf omschrijft ze haar winkel als een duurzame bloemist en giftshop met daarnaast een beauty en welness assortiment.

Amyrlin bloemsierkunst

Linda spreekt van een bijzonder assortiment dat haar winkel te bieden heeft. Ze biedt naast wekelijks wisselende boeketten ook bloemen en plantenarrangementen voor bedrijven aan. Daarin biedt ze de kans om kantoorruimtes te groenstylen, advies te geven en een bijzondere werkplek te realiseren, voor een zuivere en groenere werksfeer. Ook heeft Amyrlin een selectie aan droogbloemen en droogboeketten op maat. Daarnaast biedt ze rouw- en bruidswerken aan die zij vanuit haar huisatelier maakt.

Milieu belangrijk thema

“Het milieu is een heel belangrijk thema, het probleem is heel groot en we moeten het serieus nemen”. Kijk alleen al naar de frisse lucht in een stad, die is tegenwoordig heel beperkt en je wordt soms al benauwd van de smog die er hangt”. Linda is ervan overtuigd dat we bewuster moeten zijn van de producten die we kopen, “zo kunnen we zorgen voor een schone en leefbare omgeving”, vertelt Linda. Zo moeten er minder verpakkingen komen voor producten en moeten de verpakkingen en producten ook biologisch afbreekbaar of herbruikbaar worden.  Denk aan vazen gemaakt van maisafval, tassen van veganleer en gerecyclede/biodegradable verpakkingen. 

Amyrlin Bazar = Groen, Groen, Groen

Aansluitend bij de Amyrlin Bloemsierkunst, vind je de Amyrlin Bazar met het beauty en welness assortiment. Bijna alles uit dit assortiment is gemaakt van milieuvriendelijke producten. Plastic flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic, de producten zelf komen uit een vegan milieu. Ook zijn er meerdere fairtrade en women empowered producten te vinden in de Bazar.

Connectie met Strijp-S

“Ik ben natuurlijk al vaker op Strijp-S geweest”, vertelt Linda. “Wat mij steeds weer opviel was de unieke sfeer die er hangt, het oogt open, relaxed en creatief. Zelf vind ik het ook leuk om er rond te snuffelen en te ontdekken wat er allemaal te doen is en welke nieuwe producten worden verzonnen in de omgeving. Strijp-S stond al hoger op het lijstje om ooit iets te beginnen en de locatie van de Urban Shopper paste perfect; het is een winkel waarin de bewoners, toeristen en bezoekers van Strijp-S zich welkom kunnen voelen en ik hoop dat dat ook gebeurt”. 

Giftsets feestdagen

Voor de feestdagen maakt Amyrlin mooie cadeaupakketten, bestaande uit de producten uit de winkel. Bestel jouw (kerst)pakket via app, mail, webshop of kom gewoon langs voor een customized giftset. Voor bedrijven maakt de winkel pakketten op maat, groot en klein.

Bloemsierkunst:

Website: https://www.amyrlinbloemsierkunst.nl/

Instagram: https://www.instagram.com/amyrlin.bloemsierkunst/

Bazar:

Website: https://www.amyrlinbazar.nl/

Instagram: https://www.instagram.com/amyrlin.bazar/