Resultaten
ma 06 dec 2021

Danswinkel vindt zijn weg naar Eindhoven

Sinds een maand is Eindhoven een danswinkel rijker. Na filialen in Rotterdam, Amsterdam, Hilversum en Den Haag, heeft Danswinkel zich gevestigd in de Urbanshopper op Strijp-S. Iris Veldboer, de locatiemanager, geniet van de omgeving en de locatie op Strijp-S. “Voor een startende onderneming is Strijp-S een goede plek”, vertelt Iris. Je hebt hier op Strijp-S enorm veel vrijheid en zeker in het creatieve en urban hart van Eindhoven is het prettig ondernemen. 

Speciaalzaak

Danswinkel is een winkel met dansschoenen en -accessoires voor diverse dansstijlen zoals, Ballet, Salsa, Tango, moderne dans en heeft zelfs een klein assortiment Yoga spullen. Het aanmeten van spitzen gebeurt op afspraak zodat ze perfect aangemeten kunnen worden. Ook komen ze langs op locatie, bijvoorbeeld op dansscholen, om daar advies te geven over diverse producten en ook te verkopen.

Dansen + Winkel = Danswinkel

“Als kind is een winkel altijd onderdeel van mijn leven geweest. Mijn moeder had vroeger een winkel, waarin ik vaak meehielp”, vertelt Iris. Ook dansen doet ze al van kinds af aan, na een traject via de Codarts dans academie en stage in New York en China vervolgde Iris haar carrière als danseres en Docent, met in haar achterhoofd het idee om een danswinkel te openen. Na als bijbaan gewerkt te hebben in een vergelijkbare winkel in Veldhoven, bleef ze vragen krijgen, waar mensen nu de danskleren moesten gaan halen. Hierdoor besloot ze zelf de stoute schoenen aan te trekken en zag ze de kans om zelf een Danswinkel locatie in het zuiden te openen, namelijk op Strijp-S. “De winkel verkoopt alle soorten dansproducten en als het niet in de winkel aanwezig is, kan het besteld worden en thuis geleverd”, geeft Iris aan. Ook voor accessoires en cadeaus moet je bij Danswinkel zijn! 

Een blik vooruit

Als Iris kort vooruitblikt ziet ze graag de kans voor een grotere locatie, “als de zaak goed loopt natuurlijk”, zegt Iris. “Het is van groot belang dat de mensen ons blijven vinden, nu alles langzaam maar zeker weer opstart wordt wel bevestigd dat we worden gevonden, meer en meer mensen komen hun danskleding halen”. Op de korte termijn hoopt Iris mee te kunnen groeien met Strijp-S, “Ik ben ervan overtuigd dat Danswinkel meer mensen naar Strijp-S zal trekken, ook hoop ik dat wij hierdoor mee kunnen groeien op het succes van de regio”.

Website: https://www.danswinkel.nl/danswinkel-eindhoven

Instagram: https://www.instagram.com/danswinkel.nl/