Resultaten
vr 30 jul 2021

Creatieve alles KANner kiest voor Strijp-S

Sinds juni 2021 is Teun Verberne van het bedrijf Alles KANner gevestigd op Strijp-S, in het klokgebouw bij Founded by All. Teun studeerde bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en is sinds 2018 als zelfstandige actief om business en creativiteit met elkaar te verbinden. “Kan niet bestaat niet, dat is mijn lijfspreuk.

Creativiteit vertalen in businessmodellen is mijn specialisatie, vandaar dat Strijp-S de ideale plek voor mij is om samen met anderen te ondernemen”, vertelt Teun.

Business en creativiteit

In diverse projecten en opdrachten die hij de afgelopen jaren gedaan heeft bestond de rode draad steeds uit combinaties van business development, creativiteit en innovatie. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, scholen en innovatieve bouwinitiatieven. Zoals Living Lab 040 een experimenteel wonen project in Eindhoven-Noord waar nieuwe bouwsystemen getest en gedeeld worden met echte gebruikers. In dit project begeleidt Teun de innovatieve projecten en initiatieven die in de slimme wijk gaan landen.

Kan niet bestaat niet

Officieel noemt hij zichzelf strategieontwerper en flexibele denker, met als rode draad ‘Kan niet bestaat niet’. Teun denkt in mogelijkheden en pakt zelf de handschoen op om nieuwe ideeën en initiatieven tot stand te brengen. Voor zijn afstuderen aan de TU Eindhoven bouwde hij met een team de Sagrada Familia van ijs, een goed voorbeeld van een Alles KANners project. Daarmee was Teun lang recordhouders ‘hoogste ijskoepel ooit’, een mooi bijkomend resultaat. Meer informatie over dit project: http://www.structural-ice.com/SAGRADA.html

Piano spelen

“In mijn vrije tijd speel ik graag piano en zo kwam het idee om in een woonzorgcentrum voor ouderen piano te gaan spelen samen met mijn zus die erbij zingt. We merkten dat de bewoners er enorm van opleefden en dat het allerlei positieve effecten op hun welzijn had. Daarom besloot ik er een businessplan van te maken voor de uitbouw van dit idee, dat we hebben aangeboden bij de directie van de zorginstelling”, aldus Teun. Het vertalen van creatieve ideeën met maatschappelijke impact behoort tot de core business van Teun Verberne.

Creatief netwerk uitbouwen

Om zijn netwerk verder uit te bouwen en niet meer vanuit huis te werken besloot Teun op zoek te gaan naar een professionele werkplek in een creatieve, ondernemende omgeving. Hij koos voor Founded by All in het klokgebouw in Eindhoven vanwege de soort creatieve ondernemers die er al zitten en de uitstraling van de werkplek. “Ik verwacht dat deze plek bijdraagt aan het succes van mijn ideeën en initiatieven en verheug me om samenwerkingen aan te gaan met de andere creatieve ondernemers in dit gebied”, aldus Teun.

Nieuwsgierigheid

“Ik word gedreven door nieuwsgierigheid en de drang om nieuwe dingen te ontdekken. Om mogelijkheden te creëren waar anderen obstakels zien. Daarom heet mijn bedrijf Alles KANners, het typeert de open mind waarmee ik naar de wereld en mijn opdrachten kijk”, vertelt Teun. Een van de punten waar Teun zich op richt is talentontwikkeling van jongeren. Hij wil het onderwijs prikkelen en vernieuwen om meer georganiseerd te worden rondom de talenten van jongeren. Er zitten nog veel mooie initiatieven aan te komen vanuit deze creatieve ondernemer, die duidelijk op zijn plek is op Strijp-S.

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Teun en wil je met hem in gesprek? Neem dan contact op via onderstaande manieren:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/teun-verberne-81576aa8/

Website? www.alleskanners.nl