Resultaten
za 05 jun 2021

Coffeelab zorgt voor verbinding op Strijp-S

Zoals alle horecaondernemers verheugt Coffeelab zich erop om weer volledig open te kunnen gaan en bereidt zich daar ook op voor. Jeroen Veldkamp is samen met mede-eigenaren Jan-Willem van der Aa en Rob Bongers bezig om impact te maken op de plekken waar Coffeelab gevestigd is. “We willen meer zijn dan alleen heerlijk eten en drinken, we willen op Strijp-S bijdragen aan de verbinding tussen bewoners in het snelgroeiende gebied”, vertelt Jeroen.

Uitbreiden met werkplekken

Coffeelab nam de activiteiten van het succesvolle Onder de Leidingstraat enkele jaren geleden over en had een vliegende start op Strijp. De formule veranderde in eerste instantie nauwelijks en geleidelijk werd de vestiging meer Coffeelab. Een recente verandering is het toevoegen van werkplekken. “Mensen kunnen dan ook tijdens werktijd onderdeel zijn van onze community”, vertelt Jeroen. Coffeelab realiseert 10 rustige werkplekken aan de kant waar eerst de supermercado zat. In Breda heeft Coffeelab een aparte co-workingspace met 70 werkplekken. 

Eet je mee?

Coffeelab wil de verbinder zijn op Strijp-S door mensen beter te leren kennen en sociale verbindingen mogelijk te maken. “Bijvoorbeeld als mensen bij ons lekker zitten te werken, vragen wij ‘eet je mee vanavond?’. Tijdens de maaltijd in de avond is er dan gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en helpen we mensen gemakkelijk aan een gezonde maaltijd”, vertelt Jeroen. Zeker nu mensen veel thuis zitten is er meer dan ooit behoefte aan ontmoeten. “We willen een connectie leggen tussen alle nieuwe bewoners door als Coffeelab een community te zijn. We richten ons primair op bewoners op Strijp en willen daar graag verbinding mee maken door samen activiteiten te organiseren. Spelletjes avonden en evenementjes.”