Resultaten
vr 10 jun 2022

Bij Studio Lauda door de wasstraat

Studio Lauda maakt merken mooier van binnen én buiten. Sinds oktober 2018 werkt het team vanuit de inspirerende omgeving op Strijp-S in het Klokgebouw. Studio Lauda is als een wasstraat voor merken. 

Je kunt zelf kiezen welk programma je gebruikt. Kies je alleen voor een nieuwe verpakking of wil je je merk helemaal opnieuw positioneren. Met dit concept kunnen ze werken voor de grootste bierbrouwerij van de wereld, maar ook voor het kleinste restaurant op de Kleine Berg. Dat maakt Studio Lauda uniek.

Het gezicht achter Studio Lauda

Toen Henry van den Baar nog een jongetje was van een jaar of 7 wist hij al wat hij later wilde worden. Hij wilde de reclame in. “Ik wist toen nog niet eens wat het inhield, maar ik was altijd aan het tekenen”, vertelt Henry. Het was voor hem een logische keuze om naar de Grafische school te gaan. Na zijn studie heeft Henry bij alle grote reclamebureaus van Zuid Nederland gewerkt. In 2012 startte hij als freelance designer voor klanten en in 2017 was daar Studio Lauda. 

De trofeeënkast

Lauda komt van Cum Laude dat staat voor eer en lof. Henry vertelt: “Het gaat om de combinatie van een goede strategie en uitvoering in design en productie. Die combinatie maakt het mooi.” Bij de merkpositionering gaat het team op zoek naar de parel die in het merk verborgen zit. Deze parel geven ze dan een podium. “Dan heeft de klant echt iets om trots op te zijn”, aldus Henry. Studio Lauda heeft allerlei verschillende disciplines in huis zoals DTP-ers, designers, projectmanagers en strategen. Henry praat vol lof over zijn team. Alles wat ze maken voor klanten komt in een speciale Studio Lauda trofeeënkast. Hier komt eer en lof in samen. 

De creatieve hotspot

Mensen komen van ver naar de hotspot Strijp-S voor de creativiteit. Het Klokgebouw is dan ook de perfecte werkplek voor Studio Lauda. Door de historie van de oude Philipsfabriek heeft de kantoorruimte echt karakter. “Je voelt de historie als je op de trappen loopt”, vertelt Henry.

Ben je op zoek naar een nieuwe website of wil je je merk opnieuw positioneren? Kijk dan eens op de website van Studio Lauda en kies welk programma van de wasstraat het beste bij jou past zodat jouw merk weer mooier wordt, van binnen én van buiten.

- Adres: Klokgebouw 211, 5617 AC Eindhoven
- Website: studiolauda.com
- LinkedIn: linkedin.com/company/studio-lauda
- Instagram: instagram.com/studiolauda/