Resultaten
do 22 dec 2022

AXIS is een van de eerste bedrijven die intrek neemt in Optopping het Veem

De afgelopen periode zijn er in de bestaande opbouw op de bovenste verdiepingen van het Veem meerdere inspirerende kantoorruimtes gecreëerd met een adembenemend uitzicht. In de komende artikelen maken we kennis met de nieuwe gebruikers.

In dit artikel lees je meer over AXIS, ook wel de creators of fun. Ze ontwerpen en creëren tijdelijke constructies voor een grote diversiteit aan evenementen in Nederland en Europa.

  

Geen onbekende op Strijp-S

Zes jaar geleden is AXIS gestart in Exclusive op Strijp-S aan de Schootsestraat. Deze ruimte werd al snel te klein. Na een uitstap gemaakt te hebben naar het centrum van Eindhoven is AXIS nu weer terug op Strijp-S. “In januari gaan we werken vanuit de inspirerende locatie in Veem Optopping”, vertelt Mark Snoeijen.

Vroeger werd dit prachtige gebouw door Philips gebruikt als opslag voor onder andere radio’s en televisies. Eregasten uit het buitenland kregen op de bovenste verdieping de nieuwste elektronica te zien. Ook was er een ‘gym’ voor Philips medewerkers.

Creators of fun

Het team van AXIS noemt zich ook wel de creators of fun. Ze houden ervan om dingen te creëren. Mark vertelt: “In gesprek met klanten ontstaan vaak de wildste ontwerpen voor een constructie. Als de klant het idee nog niet helemaal voor zich ziet, denken we mee en zetten we het idee om in een ontwerp. Dit varieert van een eenvoudig steigerontwerp tot een volledig ingerichte mainstage met alle technische mogelijkheden”.

Uitdagende projecten

In de afgelopen 6 jaar heeft het team van AXIS al heel wat uitdagende projecten ontworpen en gebouwd. Zo bouwden ze voor het EK Voetbal in 7 verschillende steden constructies voor de Fanzones, van St. Petersburg tot aan Rome. Dichterbij huis kom je de constructies van AXIS tegen bij o.a. de bekende Mud Masters Obstacle Run en de podia voor het techno event Awakenings. De grote cadeaustapel op het 18 septemberplein in Eindhoven, die in de kerstperiode van 2022 te zien was, is ook een ontwerp van AXIS. “We werken voor een zeer brede doelgroep, dat maakt het zo uitdagend”, aldus Mark.

De koffie staat klaar

Wil je kennis maken met het team van AXIS? Of eens sparren over de grote verscheidenheid aan mogelijkheden? De koffie staat klaar aan de Torenallee 108-04. Meer informatie over AXIS vind je op www.axis-structures.com.

- Facebook: https://www.facebook.com/axisstructures
- LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/axis-structures
- Instagram: https://www.instagram.com/axis.structures/