Resultaten
vr 15 apr 2022

Arena Kappers

In oktober 2021 opende Arena Kappers haar tweede vestiging in Eindhoven in de Trudotoren. In deze Urban Chique kapsalon heerst een prettige urban vibe, passend bij de sfeer van Strijp-S. Sinds kort worden er bij Arena Kappers een nieuw soort trainingen gegeven binnen de kappersindustrie. Het unieke concept de New Wolves zorgt naast het overbrengen van vaktechnische kennis ook voor persoonlijke groei van de kapper.

Kroon op het werk

Arena Kappers heeft al veel jonge mensen opgeleid. Het meeste personeel werkt er al jaren, waaronder Pascalle Deelen. Ze werkt inmiddels 10 jaar bij Arena Kappers. “De functie van salonmanager van deze mooie nieuwe vestiging is een kroon op mijn werk”, vertelt Pascalle. In haar kapsalon gaat het om echt persoonlijk klantcontact. “Er zijn veel verschillende soorten klanten met verschillende normen en waarden. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we echt in contact komen met klanten ook al staan ze soms verder van ons af”, aldus Pascalle.

Een eigen unieke twist

Communicatie is voor een kapper erg belangrijk. Bij Arena Kappers werkt men in de driehoek: personeel, klanten en werkzaamheden. Op deze manier wordt er naar het totaalplaatje gekeken en wordt het een beleving. Pascalle vertelt: “Iedere klant is uniek en iedere klant verdient een unieke behandeling”. Er wordt gekeken naar de gezichtsvormen, naar persoonlijkheid en stijl. Pascalle vertelt: “Het is fijn om door middel van uitstraling te kunnen laten zien wie iemand is en zo iedereen een kapsel te geven met een eigen unieke twist”.

De New Wolves

Sinds kort is Pascalle samen met nog drie ervaren dames uit het vak het concept de New Wolves gestart. De New Wolves is een hair & salon business education. De kapsalon van Arena Kappers wordt op maandagen en dinsdagen ingericht als demo ruimte. Dan worden er trainingen gegeven aan mensen uit de kappersindustrie. Bij dit unieke concept gaat het niet alleen om het overbrengen van vaktechnische kennis, maar juist ook om persoonlijke groei te creëren door middel van NLP technieken.

Urban style en stoere vibe

Arena Kappers is gevestigd in een industrieel pand in de mooie Trudotoren. Je herkent Pascalle aan haar urban style en stoere vibes. Deze sfeer past dan ook perfect bij de sfeer op Strijp-S. De salonmanager Pascalle is gespecialiseerd in krullen, shaggy hair, stoere kapsels en mullets. Ga je binnenkort ook voor een stoere look? Of misschien wel een training volgen bij de New Wolves? Hieronder vind je alle informatie.

- Adres: Philitelaan 30, 5617 AN Eindhoven
- Website: www.arenakappers.nl & www.newwolves.nl
- Facebook: www.facebook.com/arenakappers
- Instagram: www.instagram.com/arenakappers/ & www.instagram.com/_new.wolves/
- Pinterest: www.pinterest.com/arenakappers/