Resultaten
di 02 jul 2019

Alegría festival: vreugde en blijdschap beleven 

Alegría festival: vreugde en blijdschap beleven 

Het Alegría festival wordt op zondag 21 juli 2019 gehouden op het Ketelhuisplein op Strijp-S. Een vrolijk cultureel festival voor jong en oud met heerlijk eten, drinken, dansen, spelen en genieten van muziek.

Muziek line-up

Op het Alegria Festival zijn vier area’s. Naast de dans-area’s Salsa, Bachata en Kizomba is er deze editie ook een speciaal podium met Reggae en Caribbean live muziek. Hiermee biedt Alegria Festival een nog breder spectrum van verschillende Latijns-Amerikaanse muziekstromingen.

Eten & drinken

Tijdens het festival zijn er volop mogelijkheden om te genieten van de Latijns-Amerikaanse keuken. Over het gehele terrein zijn er foodtrucks en stands aanwezig met wereldse gerechten. Op het Ketelhuisplein kom je in Caribische sferen dankzij al het lekkere eten uit Mexico, Peru, Jamaica, Suriname, Curaçao en vele andere landen. Uiteraard met een verfrissend schaafijsje en een tropische cocktail. 

Mercado en kids area

Op Alegría vind je ook een wereldse markt waar je langs de marktkraampjes kunt wandelen met verschillende leuke producten en diensten. Ook is er een Kids Area waar spellen en activiteiten speciaal voor kinderen zullen plaats vinden.

Mede mogelijk gemaakt door

Het Alegría Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Salsacafé Santiago de Cuba, Salsa Breeze events, YZZO Events, Salsa Sensation Dans school en de Gemeente Eindhoven

Meer info: https://www.alegriafestival.nl