Resultaten
wo 05 feb 2020

60-minuteslunch Ondernemer-S bij Eindhovens Dagblad in het Glasgebouw

Op dinsdag 18 februari is de ondernemersvereniging van Strijp-S, Ondernemer-S, met de 60 Minutes Lunch bij het Eindhovens Dagblad.

Het Eindhovens Dagblad is als stadskrant al vanaf het begin bij Strijp-S betrokken. In het begin (zoals velen) als sceptische volger, later als enthousiaste maar kritische beschouwer. En sinds vijf jaar zelfs als 'bewoner' van het Glasgebouw op Strijp-S.

Maar Eindhoven is meer dan de successtory van Strijp-S of Brainport. Het Eindhovens Dagblad geeft ook aandacht aan de onderkant van de samenleving en laat de kloof zien waar dat kan. En als het misgaat, bij gemeente, instellingen of bedrijven, is daar ook plaats voor. Uiteraard.

Maar natuurlijk blijft er ook ruimte voor 'goed' nieuws in de krant. Het is een misverstand om te denken dat alleen het negatieve nieuws de kolommen haalt. Het Eindhovens Dagblad wil ondernemers van Strijp-S graag een kijkje in de keuken gunnen. Vandaar dat ze graag meewerken aan de lunch van Ondernemer-S.

Tijdens de 60-minuteslunch maken we kort kennis met het Eindhovens Dagblad en lunchen we daar op locatie. Er is voldoende ruimte om te netwerken met de andere aanwezige ondernemers.
De lunch start om 12:30 uur en is om 13:30 uur afgelopen.

Aanmelden voor de lunch kan via: https://eventix.shop/xm5uzfqs