Resultaten
za 16 dec 2017

Sushi Festival Eindhoven

Op 23 december vindt het International Sushi Festival plaats in het Klokgebouw. Het festival dat draait om de Japanse (eet)cultuur biedt diverse Japanse chef-koks, sushi workshops, Geisha's, lounge, entertainment, dansgebied, Aziatisch eten, wellness-gebied en nog veel meer!

Kersteditie
Het festival is vaker georganiseerd in Amsterdam en Rotterdam en was daar druk bezocht. Deze editie in Eindhoven bevat ook een kerstmarkt waarbij dus speciale aandacht is voor de kerstdagen. Daarnaast treedt de winnares van The Voice of Holland 2017, Pleun Bierbooms op tijdens het festival. Culinair genieten  
Er is veel te genieten op culinair gebied: Verschillende soorten creatieve sushi naast de authentieke: Sushi Donuts, Sushi Burgers, Sushi Lollipops, Japanse poffertjes, Japanse pannenkoeken, heerlijke cocktails, Oosterse thee/ koffie/ desserts en erbovenop ook nog de langste Lopende Sushi bar van Europa! en natuurlijk sushi workshops!

Naast alle lekkernijen vanuit het verre Oosten zijn er secties met merchandise / kunst / leuke goodies / beauty / massage / hangmatten / arcade / karaoke / cocktails en nog veel meer.

Tickets zijn beschikbaar op: www.sushi-festival.com