Resultaten
zo 17 dec 2017

Hugsy groeit op Strijp-S

Hugsy is een start-up en is vanuit een TU/e studentenproject via het HighTechXL Accelerator programma inmiddels uitgegroeid tot een BV. Het bedrijf heeft zich gevestigd in het Klokgebouw bij Founded by All.

Hugsy Home producten
De Hugsy Home producten zorgen voor een geborgen en comfortabel gevoel voor je baby wat resulteert in een beter en makkelijker slaappatroon en minder huilen. Tijdens buidelmomenten (ook bekend als Kangaroo Care) kunnen ouders hun kleine huid-op-huid op hun borst vasthouden, terwijl de Hugsy Pouch een warme ondersteunende (inbaken)deken is die de geruststellende geur van de ouder opneemt. De Hugsy Heartbeat registreert de hartslag van een ouder tijdens deze buidelmomenten en simuleert die hoor- en voelbaar voor de baby als je er even niet kan zijn. De Hugsy Cuddle is een knuffel voor oudere kinderen waar de Hugsy Heartbeat ingestopt kan worden. Eenmaal terug in de wieg, voelt een kindje zich veilig en geborgen. Het is knus ingewikkeld met de bekende geur van hun papa of mama en hoort hun herkenbare en troostrijke hartslag via de Hugsy Heartbeat.

Hugsy 2017
Afgelopen jaar hebben we samen met ouders gewerkt aan de doorontwikkeling van de producten, onze naamsbekendheid vergroten (deelname aan oa Dutch Design week, Bright days), geschikte partners en leveranciers zoeken en ons voorbereiden op de marktlancering die voor 2018 gepland staat. Inmiddels kunnen we ook trots zeggen dat we een Red Dot Design award hebben gewonnen en genomineerd zijn voor de Baby Innovation Award (stemmen kan nog tot eind januari 2018!).

Hugsy 2018
In januari 2018 staan we op CES (grootste Consumer Electronics Show) in Las Vegas en willen we de tweede helft van 2018 onze producten op de Nederlandse consumentenmarkt introduceren. Daarnaast willen we verder gaan met de voorbereidingen voor lancering van Hugsy Hospital, producten die de hechting tussen ouders en baby’s bevorderen voor premature kindjes in het ziekenhuis. Dit is waar de Hugsy ideeën ooit zijn geboren. 

www.facebook.com/hugsycomfort | www.instagram.com/hugsycomfort | www./twitter.com/hugsycomfort