Resultaten
zo 19 nov 2017

Connectie-S #5: Rudy van Beurden x GAAF

Ook zo klaar met futloze trainingen en hakkelende presentatoren? Al ruim zes jaar positiveert GAAF | positieve energie Nederland met professioneel dagvoorzitterschap tijdens kick-offs en congressen, pitch trainingen én knetterende events op maat voor een brede mix van organisaties. Dat alles met een goeie dosis positieve energie en een vlotte vibe. Precies wat veel organisaties tekort komen. GAAF is het bedrijf van Rudy van Beurden, die zijn thuisbasis heeft bij co-work space Strijp-CS in gebouw Anton op Strijp-S.

Positiveren in de Dikke van Dale in 2017?
Als inspirerend doel voor hemzelf en anderen heeft hij staan om het woord positiveren dit jaar in de Dikke van Dale te krijgen, in 2014 gaf hij er een TEDx talk over. Tot nu toe is het nog niet gelukt, wat doe je als dat ook niet lukt in 2017? “Dan ga ik gewoon door met mijn missie om Nederland te positiveren, want dat is wat mij écht drijft. Anderen inspireren met mijn optimisme en pit, het is de modus waarmee ik in mijn werk uitvoer. Altijd. Ik wil mensen simpelweg met meer energie en inspiratie achterlaten dan dat ik ze aantref. Als ik dit blijf doen hoef ik me om werk geen zorgen te maken, heb ik al geleerd. Deze filosofie helpt ook zeker om andere gave mensen aan te trekken.”

Quality of life
Rudy ervaart een hoge quality of life het belangrijkste doel van zijn zelfstandig ondernemerschap. “Dat is wat onder de streep het aller- allerbelangrijkste is. Met genoeg werk en inkomsten en tegelijkertijd ook genoeg vrije tijd voor rust, vrienden en sport.” Ondernemerschap stelt hem in staat om veel van de wereld te zien, bijzondere mensen te ontmoeten en tegelijkertijd veel lol te hebben. Hij voelt zich thuis in het creatieve ondernemende klimaat van Strijp-S en is blij met de inspirerende contacten die hij er heeft.

Diversiteit
Het mooie aan Strijp-S is natuurlijk dat er zoveel ondernemers, bewoners, voorbijgangers samenkomen, zodat er veel toffe dingen ontstaat. “Die brede mix vind ik aantrekkelijk, ik voel me er helemaal thuis.” 

Meer kruisbestuiving op Strijp-S
Rudy reist nu door heel Nederland om daar medewerkers en studenten te positiveren met zijn interactieve trainingen en events. Hij zou echter ook graag de ‘bewoners’ van Strijp-S meer met elkaar verbinden in een GAAF event zodat zij elkaar beter leren kennen, meer business genereren en overall een hogere quality of life creëren. Strijp-S is gewoon dé plek in Eindhoven om heel diverse partijen met elkaar te linken.

Uitdaging
"Mocht Trudo een spectaculair ondernemersevent gaan organiseren op Strijp-S, dan bied ik graag mijn expertise aan om dit te hosten én te helpen organiseren," daagt Rudy uit. Ik weet zeker dat we genoeg publiek kunnen mobiliseren voor een event gericht op startende ondernemers op Strijp-S of voor city planners die Strijp-S als best case benutten.

Ik geef het stokje door aan…
“Mitchell Jacobs van Studio Tast die in de Apparatenfabriek zit. Zijn visie op design in combinatie met het onderwijs is heel inspirerend. Daarbij heeft hij binnen no time een mooie studio opgebouwd, daar heb ik veel respect voor!

www.gaaf.eu | www.facebook.com/GAAFpositieveenergie