HOME > Agenda

Agenda

Zoeken
September 2016

Op 5 juli 2016 zijn de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland bekend gemaakt door de Kamer van Koophandel. Op 29 september maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 bekend, tijdens de Dag van de Innovatie. Dan is ook duidelijk welk bedrijf in 2016 de nummer 1 positie inneemt en zich het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen.

Website mkbinnovatietop100.nl

 
Oktober 2016

Na de uitverkochte editie van 2015 keert de dikste zomer reünie van het jaar terug naar het Klokgebouw! Op zaterdag 1 oktober sluiten we de zomer af met een keihard hoogtepunt. Meet alle party die-hards van je vakantie, reisleiders en ga los op de beats van de beste Totally Summer DJ's! Met dit jaar maar liefst 2 dikke stages zal de Line-Up dus ook 2 keer zo groot worden.

Website totallysummer.nl

 

Het compleet vernieuwde programma van de Week van de Ondernemer staat dit jaar in het teken Building Better Business; ben jij op de beste manier aan het bouwen aan je bedrijf? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere ondernemers dat?

Website weekvandeondernemer.nl

 

De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater.

Website feelgoodmarket.nl

 
November 2016

Memorylane is back! Het Klokgebouw opent alweer voor de vierde keer haar deuren voor een editie van het 'Club Classics' concept Memorylane.

Website minorityevents.nl

 

Terwijl de zomer zich nu en dan van zijn beste kant laat zien wordt er alweer volop gewerkt aan de nieuwe (vierde) binneneditie van WE ARE ELECTRIC die op zaterdag 12 november van 20.00 uur tot 7.00 uur in het Eindhovense Klokgebouw zal plaatsvinden.

Website we-are-electric.nl

 

Op vrijdag 18 november kunnen liefhebbers van stevige 90's muziek terecht in het Klokgebouw voor o.a. Republica, Senser, GUN, Claw Boys Claw, Bettie Serveert en Green Lizard tijdens de eerste editie van Come As You Are.

Website effenaar.nl

 

The Sound of Revolution: tijd voor een nieuw geluid! The Sound of Revolution is de naam van een gloednieuw festival dat op 19 november hier in het Klokgebouw plaats gaat vinden. Het festival richt zich op hardcore en presenteert met bands als Life of Agony (USA), Madball (USA), Dead Swans (UK), Ignite (USA), Cockney Rejects (UK), Judge (USA), Discharge (UK), No Turning Back (NL), Discipline (NL), Lifeless (USA), Angel Crew (NL/BE), 18miles (NL) en World Eater (DE) meteen het programma.

Website soundofrevolution.nl

 
December 2016

A stunning collaboration is in the works as two colossal event heavyweights in the harder styles team up to throw down a furiously raging Uptempo Hardcore gathering like no other! Boasting utmost superiority, this is a spectacle designed for the hardest of hearts...

Website snakepithardcore.com

 
Februari 2017

Nog geen informatie beschikbaar

Website a-venue.nl