HOME > Agenda

Agenda

Zoeken
September 2014

Muziek van toen en muziek van nu is in 'Weg van Hier' de rode draad waarlangs het verhaal loopt. Bertus wordt hierbij begeleidt door muzikanten die dezelfde leeftijd hebben als hij, toen hij genoeg kreeg van alles wat hier gebeurde. Toen hij besloot dat hij weg moest, weg van hier.

 

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september is er weer een nieuwe editie van Awakenings in het Klokgebouw. Deze keer 2 dagen met 1 grote area!

Website awakenings.nl

 

Van 19 tot en met 21 september exposeert Tjeerd Zwinkels zijn kunst in het Klokgebouw.

Website tjeerdzwinkels.nl

Meerdaags event.

20-09-2014 | Expo Tjeerd Zwinkels
21-09-2014 | Expo Tjeerd Zwinkels
 

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september is er weer een nieuwe editie van Awakenings in het Klokgebouw. Deze keer 2 dagen met 1 grote area!

Website awakenings.nl

 

De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater.

Website feelgoodmarket.nl

 
Oktober 2014

Het event The Big Draw heeft in eerste plaats een educatieve missie en brengt een ode aan ‘de tekening'; als medium voor leren, als een instrument om tot nieuwe inzichten te komen en kennis op te nemen.

Locatie Ketelhuisplein Website thebigdraweindhoven.nl

 

Het grootste bierfeest van Zuid Nederland met 3 area's muziek, entertainment, bier und Spass......viel Spass.

Website brabantsoktoberfest.nl

 

Avond over Het Nieuwste Organiseren. Van burgerparticipatie naar overheidsparticipatie.

Website http://brabantkennis.nl/debat-het-nieuwste-organiseren/

 

Een explosieve klankencocktail on stage in een ongedwongen setting: dat is Spicy Classics. Als ‘nieuwe klassieker' staat de philharmonie zuidnederland voor een eigentijdse upgrade van de klassieke muziek. Daarom gaat dit gloednieuwe orkest samen met de band Spark wéér een unieke samenwerking aan.

Website philharmoniezuidnederland.nl

 

Van 31 oktober tot 2 november staat tijdens de 6e editie van de Eindhoven Tattoo Conventie het Klokgebouw weer vol met kleurrijk publiek.

Website unitedconventions.com

 

De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato wordt vanwege het grote succes verlengd. De tournee begon 11 april in Tivoli en brengt Marco naar alle twaalf provinciën, Curaçao en België en zou op 6 juni eindigen in de Ziggo Dome. Niet alleen het publiek maar ook Marco heeft de smaak helemaal te pakken en daarom wordt de tournee met maar liefst negen concerten verlengd. Op vrijdag 31 oktober komt Marco Borsato ook naar het Klokgebouw in Eindhoven.

Website borsato.nl

 
November 2014

Van 31 oktober tot 2 november staat tijdens de 6e editie van de Eindhoven Tattoo Conventie het Klokgebouw weer vol met kleurrijk publiek.

Website unitedconventions.com

Meerdaags event.

02-11-2014 | Eindhoven Tattoo Convention
 

WE ARE REBELLIOUS / WE ARE RESOURCEFUL / WE ARE THE FUTURE / WE ARE ECSTATIC / WE ARE ELECTRONIC / WE ARE CAPITAL E / We Are.. Electric!

Website we-are-electric.nl

 

Meanwhile at Speedfest HQ...busy working on the new SPEEDFEST, this year on the 22nd of November.

Website speedfest.nl

 
December 2014

Kom lekker snuffelen, kerstinkopen doen en genieten van de FeelGood Market in kerstsfeer. Met knusse lichtjes, gluhwein, fijne muziek en warme, winterse gezelligheid!

Website feelgoodmarket.nl

 
Februari 2015

Ze hebben zich van de Ierse pubs en punktenten naar de festivalpodia en grotere concertzalen opgewerkt, wat hen een ijzersterke live-reputatie heeft opgeleverd. Dropkick Murphys noemt hun publiek ook wel het achtste bandlid; zó sterk zijn zij tijdens hun optredens met het publiek verbonden.

Website dropkickmurphys.com