HOME > Agenda

Agenda

Zoeken
December 2014

Kom lekker snuffelen, kerstinkopen doen en genieten van de FeelGood Market in kerstsfeer. Met knusse lichtjes, gluhwein, fijne muziek en warme, winterse gezelligheid!

Website feelgoodmarket.nl

 
Januari 2015

Test uw uithoudingsvermogen en doe mee aan dit unieke loopevenement. Op zondag 18 januari 2015 wordt de tweede editie van de IAK Klokgebouwloop georganiseerd. De eerste editie was een grandioos succes, dus wees er snel bij, want in verband met de bijzondere loopomstandigheden is het aantal lopers beperkt tot maximaal 1.000!

Website iak.nl/klokgebouwloop

 
Februari 2015

Ze hebben zich van de Ierse pubs en punktenten naar de festivalpodia en grotere concertzalen opgewerkt, wat hen een ijzersterke live-reputatie heeft opgeleverd. Dropkick Murphys noemt hun publiek ook wel het achtste bandlid; zó sterk zijn zij tijdens hun optredens met het publiek verbonden.

Website dropkickmurphys.com

 
Maart 2015

Underworld is één van de meest succesvolle dance-acts van de afgelopen twintig jaar. In 1994 brachten de Britten Rick Smith en Karl Hyde hun invloedrijke album dubnobasswithmyheadman uit, waarvan op 6 oktober een volledig geremasterde special edition verschijnt. De daarbij behorende toernee voert het danceduo op 27 maart naar de STRP Biënnale 2015 waar ‘dubnobasewithmyheadman' integraal gespeeld wordt. Naast Eindhoven wordt in Nederland alleen de Amsterdamse poptempel Paradiso geëerd met een dergelijk optreden, eerder die week op 24 en 25 maart. Vrijdag 3 oktober om 10:00 uur begint de voorverkoop.

Website www.strp.nl